V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 50W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 50W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 437x356x90 mm


V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Produktbeskrivelse

Effektiv belysning til udendørs brug

Den V-Tac 50W Solcelle projektør LED i sort finish er en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 4200 lumens, vil denne projektør sikre klart og kraftigt lys, selv i mørke omgivelser. Den brede spredning på 120 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at belyse større områder.

Neutral hvidt lys

Denne solcelle projektør leveres i en neutral hvid kulør (4000K), hvilket skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Belyste emner vil fremstå helt naturlige under dette lys, hvilket er ideelt til opgaver, der kræver farvernes nøjagtighed og klarhed.

Holdbar og vejrbestandig

Med dimensioner på 437 x 356 mm, er denne solcelle projektør kompakt og nem at installere. Den har en IP65 klassifikation, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til belysning af haver, gårde, parkeringspladser, og andre udendørs områder.

Praktiske funktioner

Denne solcelle projektør kommer med en fjernbetjening, der giver brugeren mulighed for at styre lysets indstillinger og funktioner på afstand. Derudover har projektøren en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af lyskilden.

I alt er V-Tac 50W Solcelle projektør LED et pålideligt og effektivt valg til udendørs belysning, der kombinerer kraftig belysning med praktisk funktionalitet og holdbarhed.

12155 (VT-300W)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
Højde356 mm.
Bredde437 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Forbrug50 W