V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac

V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac 30W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering.. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 60 timers lys. Den leveres også med ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 60 timers lys
Mål på solcellepanel: 354x254,2 mm
Mål på projektør: 199,7x189,9x49 mm


```html

Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 30W Solcelle projektør LED

V-Tac 30W Solcelle projektør LED er den perfekte løsning til at skabe effektiv belysning udendørs, hvor der ikke er adgang til strøm. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på imponerende 4800 lumens, sikrer denne projektør en klar og kraftig belysning over et stort område med en spredning på 120 grader.

Den høje lyskvalitet med en Ra værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket betyder at alle farver vises flot og korrekt. Den neutral hvide kulør (4000K) giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med en dimension189,9 x 199,7 mm og en IP65 klassificering, kan denne solcelle projektør bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Den leveres med solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri og integreret lyskilde for øget bekvemmelighed.

Derudover kommer denne solcelle projektør med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer kvalitet og pålidelighed i produktet. Hvis du leder efter en energieffektiv og miljøvenlig belysningsløsning, så er V-Tac 30W Solcelle projektør LED det ideelle valg!

```

12140 ( VT-432-B)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde199,7 mm.
Bredde189,9 mm.
MaterialeABS+PC+Glas
Forbruk og spenning
Forbrug30 W