Blæsere 3 varer.

 • Blæsere V-Tac gulvventilator - 40W, 3 hastigheder, hvid, Ø41 cm
  V-Tac gulvventilator
  40W, 3 hastigheder, hvid, Ø41 cm

  Praktisk gulvventilator fra V-Tac.Kan bruges på kontoret, i køkkenet eller andre steder der er brug for et ekstra pust.Vælg mellem 3 hastigheder.Ø41 cm ventilator.Justerbar højde - maks. 120 cm.

  Praktisk gulvventilator fra V-Tac.Kan bruges på kontoret, i køkkenet eller...

  Praktisk gulvventilator fra V-Tac.Kan bruges på kontoret, i køkkenet eller andre steder der er brug for et ekstra pust.Vælg mellem 3 hastigheder.Ø41 cm...

 • Blæsere V-Tac bordventilator - 40W, 3 hastigheder, hvid, Ø41 cm
  V-Tac bordventilator
  40W, 3 hastigheder, hvid, Ø41 cm

  Praktisk bordventilator fra V-Tac.Kan bruges på skrivebordet, sofabordet eller hvor der ellers er brug for et frisk pust.Ø41 cm ventilator.

  Praktisk bordventilator fra V-Tac.Kan bruges på skrivebordet, sofabordet eller...

  Praktisk bordventilator fra V-Tac.Kan bruges på skrivebordet, sofabordet eller hvor der ellers er brug for et frisk pust.Ø41 cm ventilator.

 • Blæsere V-Tac Loftventilator med lys - 45W, 3 hastigheder, hvid med grå ring, Ø60 cm
  V-Tac Loftventilator med lys
  45W, 3 hastigheder, hvid med grå ring, Ø60 cm

  Smart loftventilator fra V-Tac med lys og 3 blæsehastigheder.Ventilatoren styres med den medfølgende fjernbetjening, hvor det er muligt at skifte mellem de 3 blæsehastigheder, slukke/tænde blæseren samt lyset eller indstille en timer.Det er muligt at vælge mellem 3 forskellige lyskulører, kuløren skiftes ved at slukke lyset og tænde det igen. Ø60 cm ventilator.

  Smart loftventilator fra V-Tac med lys og 3 blæsehastigheder.Ventilatoren styres...

  Smart loftventilator fra V-Tac med lys og 3 blæsehastigheder.Ventilatoren styres med den medfølgende fjernbetjening, hvor det er muligt at skifte mellem de 3...

  • Forbrug: 45W
  • Lysstyrke: 3000lm
  Vis