V-Tac 12W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 12W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 12W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 12W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 12W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 205x170x50 mm


Effektiv og praktisk belysning med V-Tac 25W LED Solcelle projektør

Denne sorte V-Tac 25W LED Solcelle projektør er en ideel løsning, når du har brug for lys langt udendørs uden behov for et strømtilslutningspunkt. Med en integreret solcelle er denne projektør selvstændigt drevet af solen og kræver ingen ekstern strømkilde. Dette gør den perfekt til belysning af haver, indkørsler, terrasser eller andre områder uden adgang til elektricitet.

Dimensioner: 205 x 170 mm.

Med en effekt på 12W producerer denne projektør en lysstyrke på 550 lumens og har en imponerende spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver dig optimal belysning af dit udendørs område. Med en høj kvalitet lyskilde og en RA værdi på 80-85 leverer denne projektør et naturligt lys, der viser alle farverne flot og trofast.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K).

Denne V-Tac LED projektør leveres med en neutral hvid kulør, hvilket betyder, at lyset har en perfekt og effektiv belysning til dit arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer naturlige farver og gør belyste emner til at fremstå helt naturlige.

IP65-klassificeringen på denne projektør betyder, at den er velegnet til udendørs brug og er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette giver dig tryghed i, at projektøren holder sig tør og fungerer optimalt, selv i fugtige vejrforhold.

Medfølgende tilbehør: solcelle og fjernbetjening.

For at gøre brugen af denne V-Tac LED Solcelle projektør så praktisk som muligt, leveres den med både en solcelle og en fjernbetjening. Solcellen giver dig mulighed for at lade projektøren op ved hjælp af solens energi, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte batterier eller tilslutte den til en strømkilde. Fjernbetjeningen gør det nemt for dig at tænde, slukke eller justere lyset uden at skulle nærme dig projektøren manuelt.

Få en effektiv og pålidelig belysningsløsning med V-Tac 25W LED Solcelle projektør. Denne projektør er designet til at imødekomme de flestes behov og leveres med alt hvad du behøver for at nyde godt af dens praktiske funktioner. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys, naturlige lysfarve og holdbare konstruktion er denne LED Solcelle projektør et godt valg til enhver udendørs belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12142 (VT-25W)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
Højde170 mm.
Bredde205 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Forbrug12 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.