V-Tac 40W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 40W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 40W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 40W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 40W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 353x304x90 mm


Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 200W LED Solcelle projektør

Denne V-Tac LED Solcelle projektør er det perfekte valg, når det kommer til at oplyse store udendørs områder på en miljøvenlig og energieffektiv måde. Med en effekt på 40W og en lysstyrke på 3100 lumens kan projektøren levere en kraftig belysning til enhver opgave.

En af de store fordele ved denne projektør er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område. Dette er særdeles nyttigt, når man ønsker at oplyse store udendørs områder som for eksempel parkeringspladser, gårdspladser eller sportsbaner.

En vigtig faktor for enhver belysningsløsning er lyskvaliteten. Denne V-Tac LED projektør opnår en høj RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør projektøren egnet til brug i de fleste situationer, hvor en god belysning er nødvendig.

Natural hvid lyskulør

V-Tac 200W LED Solcelle projektøren leveres i en neutral hvid lyskulør på 4000K. Dette betyder, at lyset er uden blå eller gule toner, hvilket resulterer i et naturligt og behageligt lys. Det gør projektøren ideel til brug i arbejdsmiljøer, hvor man har brug for et effektivt og behageligt lys uden at forstyrre farverne på de belyste emner.

Holdbar konstruktion og vandtæthed

Denne V-Tac LED Solcelle projektør er designet med holdbarhed og kvalitet for øje. Med dimensioner på 353 x 304 mm er projektøren kompakt og nem at montere på forskellige udendørs overflader. Projektøren har også en IP65 beskyttelsesklasse, hvilket betyder at den kan modstå vandstænk og regn, og derfor kan bruges udendørs uden at blive beskadiget.

Med en integreret lyskilde er denne V-Tac projektør nem at installere og kræver ikke yderligere tilkøb af pærer eller lamper. Alt hvad du behøver er inkluderet i pakken for at komme i gang med at nyde det kraftige og energieffektive lys, som denne projektør leverer.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og miljøvenlig belysningsløsning til dine udendørs områder, er V-Tac 200W LED Solcelle projektøren et fremragende valg. Med dens kraftige belysning, høje RA værdi og holdbare konstruktion, vil den være et værdifuldt og pålideligt redskab i ethvert udendørs belysningsprojekt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12154 ( VT-200W)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke3100 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
Højde304 mm.
Bredde353 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Forbrug40 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.