V-Tac 20W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 20W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 20W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 20W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med en 5 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle og fjernbetjening for en praktisk og trådløs brug
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
  • 5 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 450x350 mm
Mål på projektør: 310x225x50 mm


Effektiv og kraftig solcelle projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 300W LED Solcelle projektør er den ideelle løsning til at belyse udendørs områder som haver, gårde, parkeringspladser og bygninger. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 2400 lumens, kan denne projektør lyse op i selv de mørkeste områder. Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en bred belysningsvinkel.

Dette produkt har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver korrekt og flot. Uanset om du bruger projektøren til arbejde eller rekreation, vil du kunne nyde godt af den høje lyskvalitet.

Projektøren kommer i en neutral hvid kulør på 4000K. Denne kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er helt uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå naturlige og uden farveforvrængning.

Med dimensioner på 255 x 310 mm er projektøren kompakt og nem at placere hvor som helst. Den har desuden en IP65 klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er vandtæt. Du kan trygt bruge den, selv i regnvejr eller hvor der er risiko for vandstænk.

Projektøren leveres med en integreret lyskilde, der gør installationen hurtig og nem. Du kan også betjene projektøren med fjernbetjeningen, der følger med. Dette gør det let at justere lysniveauet og indstille lysvinklen efter behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12130 (VT-55300)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde310 mm.
Bredde255 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug20 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.