LED luplampe m/svanehals 6W - Sort, bordlampe, klemme

LED luplampe m/svanehals 6W - Sort, bordlampe, klemme

LED luplampe m/svanehals 6W - Sort, bordlampe, klemme

Opdag vores alsidige luplampe – den perfekte bordlampe til enhver opgave! Den kan monteres som bordlampe med fod eller forstørrelsesbordlampe med klemme. Justerbar svanehals giver individuel belysning og forstørrelse til håndværk, læsning, tegning og mere. En stilfuld og moderne tilføjelse til ethvert rum. Forbedr dit syn og produktivitet med vores luplampe i dag!


Oplev Komfort og Funktionalitet med Vores LED Luplampe

Vores LED luplampe med svanehals er den perfekte løsning for dem, der har brug for et præcist og klart lys til deres arbejdsområde. Med sin elegante sorte finish og praktiske bordklemme er den både stilfuld og fleksibel i enhver situation.

Effektiv Belysning

Udstyret med en effekt på 6W sikrer denne lampe en energibesparende løsning til din belysning. Den tilbyder en lysstyrke på 480 lumens, hvilket giver en rigelig mængde lys til selv de mest krævende opgaver.

Lyskvalitet i Verdensklasse

Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, garanterer denne lampe et naturligt lys, der flot og ægte gengiver alle farver. Dette gør den ideel til detaljeret arbejde, hvor præcision og farvegengivelse er afgørende.

Design og Dimensioner

  • Dimensioner: 370 x Ø115 mm – en kompakt størrelse, der nemt passer på ethvert bord.
  • Praktisk svanehalsdesign, der gør det muligt at justere lampens position efter behov, så du altid har den rette belysning.
  • Elegant sort farve, der tilføjer et moderne touch til dit arbejdsområde.

Sikkerhed og Praktisk Anvendelse

Bemærk, at denne lampe har en IP20-klassifikation og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand. Den er bedst egnet til anvendelse i tørre miljøer som kontorer, hjemmearbejdspladser eller hobbyrum.

Den medfølgende bordklemme gør installationen enkel og problemfri, og giver dig mulighed for at placere lampen nærmest hvor som helst uden at skulle bore eller bruge værktøj.

Anvendelsesmuligheder

Velegnet til en bred vifte af anvendelser såsom:

  • Nøjagtighedsarbejde: Perfekt til aktiviteter, der kræver præcist lys, såsom håndværk, læsning eller elektronikreparationer.
  • Belysning af arbejdsstationer i kontorer eller hjemme.
  • Brug i hobby- og studieværelser for optimalt lys.

Oplev den ideelle kombination af funktionalitet og æstetik med vores LED luplampe. Uanset om det er til arbejde eller fritid, tilbyder denne lampe det perfekte mix af form og funktion.

21442 (we.64990)

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde370 mm.
Diameter115 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug6 W
EnergimærkeF (A-G)