LED luplampe m/klemme 8W - Sort

LED luplampe m/klemme 8W - Sort

LED luplampe m/klemme 8W - Sort

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved:
Med et justerbart hoved, der kan tilpasses efter dine behov, er vores forstørrelsesglaslampe den perfekte løsning til alle dine opgaver. Uanset om du har brug for den som bordlup, håndværkslampe, skrivebordslampe, tegnelampe eller læselampe, så har du den rette belysning og forstørrelse lige ved hånden.

Klemme til bordpladen:Med en klemme, der passer til bordpladetykkelser op til 60 mm, er denne lampe nem at montere på ethvert arbejdsområde. Du kan skabe den optimale belysning og forstørrelse, hvor du har brug for det mest.

Gør dit arbejde lettere og mere præcist med vores justerbare Forstørrelsesglaslampe. Uanset om du er en entusiastisk håndværker, en kreativ kunstner eller en ivrig læser, vil denne lampe blive din uundværlige ledsager. Opnå fantastiske resultater og arbejde i komfort med vores Forstørrelsesglaslampe!


LED Luplampe m/klemme - Optimal belysning og forstørrelse

For lyskrævende projekter eller præcisionsarbejde er denne LED luplampe uundværlig. Med en integreret klemme kan den nemt monteres på borde, reoler eller andre overflader for at give en stabil og fleksibel lyskilde. Denne lampe er designet til at levere høj ydeevne og brugervenlighed i ét produkt.

Imponerende Lyskvalitet

  • Effekt: 8W for optimal energieffektivitet.
  • Lysstyrke: 650 lumens, som sikrer at dine arbejdsområder altid er fuldt belyste.
  • RA værdi: 80-85, hvilket betyder høj farveægthed og naturtro belysning. Perfekt til opgaver, der kræver præcis farvegenkendelse.

Lampehovedets diameter på Ø210 mm giver en bred belysningsflade, der sikrer jævn dækning. Med sine dimensioner på 820 mm fra lampehoved til bunden af klemmen, har du rig mulighed for at justere lampen, som du har behov for.

Elegant og Praktisk Design

Den sorte farve på lampen giver et stilfuldt og professionelt udseende, der passer ind i ethvert miljø, fra moderne kontorer til kreative værksteder. Den robuste klemme giver dig mulighed for at fastgøre lampen solidt på flader, hvilket sikrer, at dit lys altid er præcis, hvor du vil have det.

Med en IP20 klassificering er lampen designet til indendørs brug og bør beskyttes mod direkte vandeksponering. Det gør den ideel til kontorer, hjemmestudier og værksteder, hvor du har kontrol over de omgivende forhold.

Anvendelsesmuligheder

  • Perfekt til brug ved skrivebordet for at reducere øjenbelastning ved computerarbejde.
  • Ideel til detaljearbejde, såsom læsning af fine tekster eller præcisionsopgaver i hobbyprojekter.
  • Uundværlig i saloner eller klinikker, hvor præcisionsarbejde og komfortabel belysning er essentielt.

Giv dig selv fordelen ved både kraftig belysning og forstørrelse. Denne LED luplampe er et must-have for enhver, der sætter pris på detaljeret arbejde og kvalitetsbelysning.

21441 (we.64989)

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde820 mm.
Diameter210 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug8 W
EnergimærkeF (A-G)