LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Sort

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Sort

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Sort

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved: Det justerbare hoved på vores luplampe giver dig fuld kontrol over belysningens retning. Uanset om du arbejder med håndarbejde, læser, tegner eller udfører præcisionsopgaver, kan du nemt positionere lyset præcis, hvor du har brug for det. Dette gør det til det ideelle valg for hobbyister, håndværkere og professionelle.

Klemme til bordpladen: Vores luplampe er udstyret med en stærk og alsidig klemme, der passer til bordplader med en tykkelse på op til 60 mm. Dette betyder, at du nemt kan fastgøre lampen til dit skrivebord, arbejdsbord, tegnebord eller en hvilken som helst overflade inden for denne måling. Intet behov for at bekymre dig om besværlig installation eller montering.


LED Luplampe med Klemme - Optimal Belysning til Detaljearbejde

Opgrader dit arbejdsområde med denne alsidige LED luplampe, der er perfekt designet til præcisionsarbejde, hvor belysning og klarhed er altafgørende. Med en effekt på 9W og en imponerende lysstyrke på 730 lumens, leverer denne lampe et kraftfuldt lys, der sikrer, at du kan fokusere på de fineste detaljer.

Høj Kvalitet og Naturligt Lys

Lampearmens dimensioner er 820 x Ø230 mm, hvilket giver en god rækkevidde og fleksibilitet, når du skal tilpasse belysningen til dit behov. Med en RA værdi på 80-85, garanterer denne luplampe en høj lyskvalitet, der reproducerer farver naturligt og præcist. Dette gør den ideel til opgaver som håndarbejde, reparationer eller læsning.

Funktioner og Egenskaber

  • Dæmpbar: Juster lysstyrken efter dine præferencer for at skabe den perfekte arbejdsbelysning.
  • IP20 Klassificering: Designet til indendørs brug, men er ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at den bør holdes væk fra fugtige miljøer.

De praktiske dimensioner og den smarte klemmefunktion gør installationen både nem og stabil, hvilket giver dig muligheden for at fastgøre lampen på en række forskellige overflader. Dette sikrer, at lampen kan anvendes både i professionelle og hobbyistmiljøer uden besvær.

Elegance i Sort

Udover dens funktionalitet, bringer lampen et strejf af elegance til ethvert rum med dens stilfulde sorte design. Det minimalistiske udseende sikrer, at den problemfrit passer ind i moderne indretningsstile.

Samlet set er denne LED luplampe med klemme en uundværlig tilføjelse til dit arbejdsområde. Den kombinerer høj lyskvalitet, justerbare indstillinger og et praktisk design i én enkelt løsning, der imødekommer både professionelle og private behov.

21440 (we.64988)

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde820 mm.
Diameter230 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug9 W
EnergimærkeF (A-G)