LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Hvid

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Hvid

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Hvid

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved: Det justerbare hoved på vores luplampe giver dig fuld kontrol over belysningens retning. Uanset om du arbejder med håndarbejde, læser, tegner eller udfører præcisionsopgaver, kan du nemt positionere lyset præcis, hvor du har brug for det. Dette gør det til det ideelle valg for hobbyister, håndværkere og professionelle.

Klemme til bordpladen: Vores luplampe er udstyret med en stærk og alsidig klemme, der passer til bordplader med en tykkelse på op til 60 mm. Dette betyder, at du nemt kan fastgøre lampen til dit skrivebord, arbejdsbord, tegnebord eller en hvilken som helst overflade inden for denne måling. Intet behov for at bekymre dig om besværlig installation eller montering.


Opdag funktionaliteten ved vores LED luplampe med klemme

Forbedr din arbejdsstation med vores LED luplampe, som kombinerer stærk belysning med praktisk design. Denne lampe er designet til at opfylde behovene hos både professionelle og hobby-entusiaster, som kræver præcis belysning og fleksibilitet.

Skånsom men effektiv belysning

Med en effekt på 9W leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 730 lumens, hvilket gør den til et uundværligt værktøj til enhver opgave, der kræver høj præcision. Takket være dens høje lyskvalitet, som har en RA-værdi på 80-85, får du et naturligt lys, der troværdigt gengiver alle farver. Dette sikrer ikke blot et behageligt lys, men gør også, at lyskvaliteten er tilstrækkelig for langt de fleste brugeres behov.

Fleksibilitet i alle former

Dimensionerne på lampen er 820 x Ø230 mm, hvilket gør den både alsidig og pladsbesparende. Den indbyggede klemme giver mulighed for nem montering på forskellige overflader, hvilket gør den særdeles praktisk i brug. Uanset om du har brug for en lys kilde på et skrivebord, en værkstation eller et arbejdsbord, er denne lampe en ideel løsning.

Praktiske egenskaber

  • Dæmpbar funktion: Juster lysintensiteten efter dine behov for at skabe den perfekte atmosfære og fokus.
  • Høj fleksibilitet: Let justerbar arm, der gør det nemt at tilpasse lysvinklen.

Design og holdbarhed

Lampens rene, hvide design passer ind i enhver indretning og giver et professionelt udseende til dit arbejdsområde. Den har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, så den er bedst egnet til indendørs brug, hvor den ikke udsættes for fugt eller stænk.

Sammenfatning

I en tid, hvor præcis belysning kan gøre en væsentlig forskel i dine daglige opgaver og projekter, står denne LED luplampe med klemme som det perfekte valg. Fra dets effektive lyskapacitet til dets funktionelle design, tilbyder den en kombination af kvalitet og praktisk anvendelighed, der vil tilfredsstille hver eneste af dine lysbehov.

12102 (we.60362)

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde820 mm.
Diameter230 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug9 W
EnergimærkeF (A-G)