V-Tac opladelig bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac opladelig bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac

V-Tac opladelig bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 10 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Effektiv opladelig bordlampe til enhver boligindretning

Denne opladelige bordlampe fra V-Tac er et fantastisk valg til at tilføje lys og stil til ethvert rum i dit hjem. Denne model er en mini-version med et enkeltstående design i hvidt, der passer perfekt til moderne eller minimalistiske indretninger. Med touch-dæmpbar funktion kan du nemt justere lysstyrken efter behov og atmosfære.

En af de vigtige funktioner ved denne lampe er dens lave effektforbrug på kun 3W. Selvom den har en lav effekt, leverer den stadig imponerende 50 lumens af lysstyrke, hvilket betyder, at selvom det ikke er det kraftigste lys, er det stadig tilstrækkeligt til at belyse et område. Den har også en bred spredning på 180 grader, hvilket betyder, at lyset spredes jævnt og effektivt i hele rummet.

Med dimensioner på 390 x Ø105 mm er denne lampe kompakt og passer perfekt på bordet, skrivebordet eller sengebordet. Du behøver ikke bekymre dig om, at lampen bliver våd, da den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge den i badeværelset, bare sørg for ikke at placere den inden for rækkevidde af vand.

Samlet set er V-Tac opladelig bordlampe i hvid en alsidig og stilfuld tilføjelse til ethvert hjem. Med dens touch-dæmpbar funktion kan du nemt tilpasse lysstyrken efter behov, og dens energieffektive design giver dig en god belysning med minimalt energiforbrug. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller kontoret, vil denne lampe tilføje et moderne touch til ethvert rum.

5632 (VT-7703.white)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke50 lumens
Spredning180 grader
Dimensjoner
Højde390 mm.
Diameter105 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalAC:200-240V
Forbrug3 W