V-Tac opladelig CCT bordlampe - Champagne/Guld, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Champagne/Guld, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Champagne/Guld, IP20, touch dæmpbar, model mini

Champagne/guld genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Effektiv og stilfuld V-Tac opladelig bordlampe

Denne opladelige CCT bordlampe fra V-Tac er det perfekte valg til at tilføje en elegant og funktionel belysning til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret. Med dens champagne/guld farve og slanke design passer den let ind i enhver indretning.

Data om produktet:

  • Effekt: 1W
  • Lysstyrke: 55 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • Kan dæmpes: Ja
  • Dimensioner: 220 x Ø120 mm
  • IP-vurdering: IP20 (ikke vandtæt)

Med en effekt på 1W er denne bordlampe energibesparende og miljøvenlig. Trods sin lave effekt producerer den stadig en lysstyrke på 55 lumens. Dette sikrer, at du får tilstrækkelig belysning til at udføre dine daglige opgaver uden at belaste dine øjne.

Den medfølgende CCT-teknologi (Correlated Color Temperature) giver dig mulighed for at justere lysets farvetemperatur efter dine præferencer og behov. Du kan vælge mellem køligt hvidt lys til produktivitet eller varmt hvidt lys til afslapning og hygge.

Med en spredningsvinkel på 120 grader giver denne bordlampe en jævn fordeling af lyset og oplyser dermed hele rummet. Den kan også dæmpes, hvilket gør det muligt for dig at skabe den ønskede atmosfære.

Lampens dimensioner på 220 x Ø120 mm gør den kompakt og let at placere på ethvert bord, natbord eller skrivebord uden at optage for meget plads. Den kan også nemt flyttes rundt efter behov.

Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at placere den i fugtige omgivelser eller bruge den udendørs, hvor den kan blive udsat for vand.

Med sin stilfulde champagne/guld farve og touch-dæmpbare funktion er denne V-Tac bordlampe et ideelt valg til at tilføje en stemningsfuld og funktionel belysning til ethvert rum.

12000 (VT-1041.champagne)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa
Lysstyrke55 lumens
Spredning120 grader
Dimensjoner
Højde220 mm.
Diameter120 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Forbrug1 W