V-Tac opladelig CCT bordlampe - Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini v-tac

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


V-Tac opladelig CCT bordlampe, Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini

Denne V-Tac bordlampe er designet i et elegant sort finish og er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med en effekt på 1.5W er den både energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen har en lysstyrke på 150 lumens og en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i hele rummet. Uanset om du læser en bog, arbejder eller slapper af, kan du justere lysstyrken ved hjælp af touchfunktionen og skabe den ønskede atmosfære.

Med dimensioner på 210 x Ø86 mm er denne bordlampe kompakt og nem at placere på ethvert bord, reol eller natbord. Den passer perfekt ind i enhver indretning og giver en moderne og stilfuld touch.

IP54 klassificeringen gør denne lampe egnet til brug i badeværelser eller andre steder med fugtig luft. Den kan også tåle vandstænk på fronten, hvilket gør den perfekt til udendørs brug på terrasser eller altaner.

Den opladelige funktion på denne bordlampe giver dig fleksibilitet og mulighed for at bruge den, hvor som helst du har brug for lys. Tag den med dig rundt i huset eller endda udendørs uden at bekymre dig om kabler eller stikkontakter.

Med sin moderne teknologi og flotte design er denne V-Tac opladelige CCT bordlampe det perfekte valg, når du ønsker at skabe en behagelig belysning i dit hjem eller udendørsområde.

12060 (VT-1181.black)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa
Lysstyrke150 lumens
Spredning180 grader
Dimensjoner
Højde210 mm.
Diameter86 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalDC:5V, 1A-2A
Forbrug1.5 W