1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 meter LED strip til USB.

Passer perfekt til at skabe fed stemning ved pc'en, TV'et eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tænder og slukker sammen med enheden den tilsluttes, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Data om produktet

Produkt navn: 1 m. USB LED strip til TV og PC, 60 LED pr. meter

Tilslutning: Tilsluttes til 5V forsyning

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

Varm hvid (3000K)

Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne. Den varme hvide kulør anses ofte for at være indbydende og afslappende, og den er derfor ideel til brug i hjemmet. Du kan bruge denne kulør til at skabe en rolig og hyggelig stemning både i stuen, soveværelset og endda på kontoret. Det varme hvide lys giver et blødt og behageligt skær.

Kold hvid (6000K)

Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør anvendes sjældent i Skandinavien, men er særligt populær i miljøer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Det kolde hvide lys kan skabe en moderne og industrielt inspireret atmosfære. Det bruges ofte til at fremhæve enkelte områder eller objekter med et koldt og markant lys.

IP65 - Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn

Denne USB LED strip er IP65 certificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og let regn. Det gør den ideel til brug på altaner, terrasser eller i haven, hvor du ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære. Det robuste design og den vandafvisende overflade sikrer, at LED-strippen er holdbar og kan modstå de forskellige vejrforhold udendørs. Du kan derfor trygt bruge den udendørs og nyde det flotte lys, den skaber.

4682 (USB.5050-60.1m)

  • Varm
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Dimensjoner
FatningLED Strip
Forbruk og spenning
Spænding5V