80 cm. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

80 cm. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

80 cm. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

80 cm LED strip til USB.

Passer perfekt til at skabe fed stemning ved pc'en, TV'et eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tænder og slukker sammen med enheden den tilsluttes, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Kan forkortes for hver 2 cm.


USB LED Strip til TV og PC

Forvandl din underholdningsoplevelse med denne LED-strip, der måler 80 cm. Perfekt til at give dit TV eller din PC-skærm et ekstra visuelt pift. Med en tæt samling af 60 LED pr. meter, leverer denne LED-strimmel en jævn og klar belysning, der kan forbedre og forstærke den visuelle oplevelse.

Alsidig Kulørvalg

Vælg imellem to forskellige lyssætninger for at matche dit humør eller din indretningsstil:

  • Varm hvid (3000K) - Denne kulør er perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme tone er ideel til hyggestunder og bringer en komfortabel stemning til dit rum.
  • Kold hvid (6000K) - Perfekt til situationer, hvor et stærkt og klart lys er nødvendigt. Selvom denne kulør ikke er så almindelig i Skandinavien, er den uundværlig i professionelle omgivelser som malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Praktisk og Let at Installere

Designet til nem installation, LED-striben tilsluttes simpelt til en 5V forsyning. Dette gør det muligt at drive lyset direkte fra en USB-port, hvilket giver fleksibilitet og enkelhed, uden behov for komplicerede opsætninger eller ekstra strømforsyninger.

Udendørs Brug

Takket være en IP65-rating kan LED-striben bruges udendørs. Den er designet til at modstå vandstænk og regn, hvilket gør det til et holdbart valg til udendørs oplysningsløsninger.

Opgrader din belysning i dag og tilføj et strejf af elegance og funktionalitet til dine indendørs og udendørs omgivelser med denne USB LED strip. Uanset om du ønsker at forbedre dit hjemmekontor, opfriske en stue eller give en særlig stemning til dit udendørs rum, er dette produkt en pålidelig og attraktiv løsning.

4684 (USB.5050-60.80cm)

  • Varm
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Dimensjoner
FatningLED Strip
Forbruk og spenning
Spænding5V