1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

1 meter LED strip til USB.

Passer perfekt til at skabe fed stemning ved pc'en, TV'et eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tænder og slukker sammen med enheden den tilsluttes, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Forvandl Din TV og PC Oplevelse Med LED Belysning

Opgrader dit underholdningsområde med en 1 meter USB LED strip, designet til at forbedre din TV- og PC-oplevelse. Denne LED strip, med 60 lysdioder pr. meter, sikrer en jævn og levende belysning, der bringer nyt liv til dit rum.

Nem Tilslutning

Udnyt den bekvemme tilslutningsmulighed med en 5V forsyning, hvilket gør denne LED strip utrolig nem og fleksibel at anvende. Tilslut den simpelthen til din USB-port for øjeblikkelig lyseffekt, uden behov for ekstra adaptere eller komplekse installationer.

Vælg Din Foretrukne Lysstemning

Mød dine belysningspræferencer med valget mellem to forskellige lysets kulører:

  • Varm hvid (3000K) - Skab en behagelig og afstressende atmosfære i dit hjem. Det varme lys hjælper med at etablere en hyggelig stemning, perfekt til afslappende aftener eller intime sammenkomster.
  • Kold hvid (6000K) - Et skarpere, koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Ideelt til dem, der søger et mere moderne og energisk belysningsmiljø. Kold hvid er især populær i kreative anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Klar til Udendørs Brug

Med en IP65 klassificering, er denne LED strip ikke kun begrænset til indendørs områder. Den kan trygt anvendes udendørs, da den tåler både vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til at dekorere altaner, terrasser eller andre udendørs områder.

Fremragende Funktionalitet og Æstetik

Denne LED strip er ikke blot en belysningsenhed; den er en måde at tilføre stil og funktionalitet til dit hjem på. Med sin alsidighed og lette installation kan du hurtigt ændre atmosfæren i et rum, enten ved at skabe fokusområder eller bare tilføje en lidt mere spændende lyssætning til dine daglige aktiviteter.

Din Kreative Belysningsløsning

Udnyt dette produkt som din kreative belysningsløsning og oplev forskellen med kvalitetsbelysning, der passer til dine behov. Uanset om det er til hjemmebiografen, arbejdsområdet, eller som en iøjnefaldende detalje i din indretning, vil denne USB LED strip imødekomme og overstige dine forventninger.

4682 (USB.5050-60.1m)

  • Varm
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Dimensjoner
FatningLED Strip
Forbruk og spenning
Spænding5V