3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 meter LED strip til USB.

Passer perfekt til at skabe fed stemning ved pc'en, TV'et eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tænder og slukker sammen med enheden den tilsluttes, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Skab den Perfekte Atmosfære med USB LED Strip

Oplev en ny dimension af belysning med vores 3 m. USB LED strip, designet specifikt til at forvandle din TV- og PC-oplevelse. Med 60 LED pr. meter sikres en jævn og effektiv lysfordeling, der subtilt kan understrege dine omgivelser og skabe en forskelligartet atmosfære. LED strippen tilsluttes enkelt til en 5V forsyning, hvilket gør den let anvendelig og direkte tilgængelig via en hvilken som helst USB-port.

Vælg Din Ideelle Lysstemning

Tilpas stemningen i dit rum med valget mellem to unikke kulører:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til dem, der ønsker at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Denne kulør tilføjer et hyggeligt lys, der gør dit rum indbydende og komfortabelt.
  • Kold hvid (6000K) - Med sin skarphed og blålige skær er denne kulør ideel til specielle belysningsbehov, såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Den anvendes sjældent i hjemmet i Skandinavien, men har sin egen niche.

Robust og Modstandsdygtig Konstruktion

Designet til at modstå forskellige miljømæssige udfordringer, er denne LED strip også IP65-certificeret. Dette betyder, at den kan bruges udendørs og er modstandsdygtig over for vandstænk og regn. Du kan trygt anvende den til både indendørs og udendørs projekter uden at skulle bekymre dig om vejrets luner.

Nemme Anvendelsesmuligheder

Takket være sin smidige formfaktor og USB-strømforsyning, er LED-strippen lettilgængelig og kan nemt integreres i enhver opsætning. Det er den perfekte løsning til at opgradere dit TV- eller PC-område, eller til direkte anvendelse på specielle dekorationsprojekter. Den kræver minimal opsætningstid, og dens fleksibilitet giver dig mulighed for kreativt at designe dit lysarrangement.

Uanset om du vælger en varm eller kold belysning, tilbyder denne USB LED strip en alsidig og moderne tilgang til belysning i dit hjem eller projektområde. Giv dine omgivelser en frisk og moderne stil ved at vælge den belysning, der passer bedst til dine behov.

4683 (USB.5050-60.3m)

  • Varm
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Dimensjoner
FatningLED Strip
Forbruk og spenning
Spænding5V