Front til ZigBee dreje lysdæmper - Lys grå

Front til ZigBee dreje lysdæmper - Lys grå

Front til ZigBee dreje lysdæmper - Lys grå

Lys grå udskiftelig forside er perfekt til Zigbee Dreje Lysdæmper til LK. Denne innovative løsning giver dig mulighed for at tilpasse udseendet på din lysdæmper, så den passer perfekt til dit hjem.

Den udskiftelige forside er designet i en smuk lys grå farve, der passer godt til de fleste boligindretninger. Med denne mulighed kan du skabe en mere ensartet æstetik i dit hjem ved at matche dine lysdæmpere med andre indretningsdetaljer.

Den udskiftelige forside er let at montere og skifte ud, så du kan nemt opdatere udseendet på dine lysdæmpere efter behov. Dette gør det muligt for dig at skabe en mere dynamisk og personlig indretning i dit hjem.

Zigbee Dreje Lysdæmper til LK er en avanceret og intelligent løsning, der giver dig mulighed for at styre lysstyrken i dit hjem på en enkel og praktisk måde. Med denne lysdæmper kan du skabe den helt rigtige stemning i rummet ved at justere lysstyrken efter behov.

Denne innovative lysdæmper bruger Zigbee-teknologi, hvilket betyder, at den kan integreres naurligt med andre smart home-enheder. Dette giver dig mulighed for at skabe en mere helhedsorienteret og automatiseret hjemmeoplevelse.

Med den udskiftelige forside kan du nu tilpasse din Zigbee Dreje Lysdæmper til din personlige smag og stil. Denne mulighed giver dig friheden til at skabe en indretning, der passer præcis til dig og dit hjem.

Udskiftningen af forside er enkel og nem, så du kan skifte udseendet på din lysdæmper, når du ønsker det. Dette gør det muligt for dig at følge med i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning.

Alt i alt er den lys grå udskiftelige forside den perfekte løsning til at tilpasse din Zigbee Dreje Lysdæmper til LK. Med denne mulighed kan du skabe en mere personlig og dynamisk indretning, der passer perfekt til dit hjem.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

21943 (5714255007589)

Produkt data


Lys
Dimensjoner
Forbruk og spenning