Mini ZigBee Dobbeltafbryder - 2 x 390W

Mini ZigBee Dobbeltafbryder - 2 x 390W

Mini ZigBee Dobbeltafbryder - 2 x 390W

Den Mini Zigbee afbryderen er den perfekte løsning til at kontrollere dine lyskilder på en smart og effektiv måde. Med denne avancerede afbryder kan du nemt tænde og slukke for hvilken som helst lyskilde, uanset hvor du befinder dig.

Denne specielle afbryder er udstyret med den nyeste "Zigbee teknologi", som også anvendes i populære systemer som Philips Hue. Dette gør det muligt for afbryderen at kommunikere trådløst og problemfrit med andre enheder, så du kan håndtere dine lyskilder på en mere praktisk og intelligent måde.

En af de fantastiske funktioner ved denne Mini Zigbee afbryder er, at den har 2 relæer indbygget. Det betyder, at du kan kontrollere op til to forskellige lyskilder eller lamper med denne ene enhed. Dette gør det endnu nemmere at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Det kompakte design af denne mini zigbee afbryder betyder, at den passer perfekt ind i en PL loftdåse. Dette gør det nemt at installere og integrere denne smarte enhed i dit eksisterende hjem eller kontor belysningssystem.

En anden fordel ved denne Mini Zigbee afbryder er, at den let kan kobles på til Philips Hue systemet. Når den er tilsluttet, vil den dukke op som to separate tænd/sluk lyskilder i Philips Hue appen. Dette gør det nemt at styre og tilpasse belysningen i dit hjem direkte fra din smartphone eller tablet.

Med denne Mini Zigbee afbryder kan du nyde den ultimative fleksibilitet og bekvemmelighed, når det kommer til at håndtere dine lyskilder. Uanset om du ønsker at skabe stemningsful belysning i stuen eller kontrollere lyset på kontoret, så giver denne avancerede afbryder dig mulighed for at gøre det på en smart og enkel måde.

Så hvis du leder efter en pålidelig og avanceret løsning til at styre dine lyskilder, så er Mini Zigbee afbryderen det perfekte valg for dig. Med dens avancerede teknologi og brugervenlige design, vil den helt sikkert gøre din belysningskontrol mere effektiv og intuitiv.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

21935 (5714255007022)

Produkt data


Lys
Dimensjoner
Forbruk og spenning