V-Tac 3x1.2W Solcelle havelamper LED - Sort, med spyd, IP65

V-Tac 3x1.2W Solcelle havelamper LED - Sort, med spyd, IP65 v-tac

V-Tac 3x1.2W Solcelle havelamper LED - Sort, med spyd, IP65

V-Tac 3x 1.2W LED Solcelle havelamper er den perfekte løsning til at oplyse din have på en miljøvenlig og økonomisk måde. Med et solcellepanel på 5W kan lamperne oplades på bare 4-6 timer og give 3-12 timers lys.

  • Effektivt solcellepanel på 5W
  • Op til 12 timers lys på en opladning
  • Vandtæt design med IP65-certificering
  • Medfølgende ledning på 4 meter giver fleksibilitet i placeringen
  • Nem installation med det medfølgende spyd
  • Sort finish giver et elegant look til enhver have

Med V-Tac 3x 1.2W LED Solcelle havelamper kan du nyde godt af et smukt oplyst udemiljø uden at belaste miljøet. Gør din have mere indbydende og tryg om aftenen med disse pålidelige og energibesparende havelamper.

Mål på solcellepanel: 177x135 mm


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelampe er perfekt til at lyse din have op på en energibesparende og miljøvenlig måde. Lampen er designet i en elegant sort farve og leveres med et spyd, der gør det nemt at placere den i jorden. Med en IP65 klassificering er lampen velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn.

Lampen har en lysstyrke på 3x50 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til de fleste behov. Med en spredning på 60 grader kan lampen levere et bredt lysområde og sikre, at ingen områder forbliver mørke. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.

Med en integreret lyskilde er der ingen grund til at bekymre sig om udskiftning eller køb af ekstra pærer. Lampen er udstyret med en solcelle, der oplades i løbet af dagen og leverer lys om natten. Dette gør lampen energieffektiv og omkostningsbesparende.

V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelampen fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe en hyggelig stemning i din have. Lampens dimensioner er 60 x 250 x 75 mm, hvilket gør den kompakt og let at placere i forskellige områder af haven.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne lampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Så gør din have mere indbydende og lysende med V-Tac 3x1.2 W LED Solcelle havelamperne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12176 ( VT-11032)

  • Varm
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke3x50 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde250 mm.
Bredde60 mm.
Dybde75 mm.
Forbruk og spenning
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.