V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED - Sensor, IP54

V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED - Sensor, IP54 v-tac

V-Tac 2.5W Solcelle havelampe LED - Sensor, IP54

V-Tac 2.5W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg til din udendørs belysning. Med dens specielle egenskaber og funktioner, vil den opfylde dine behov og give dig den perfekte belysning i din have eller på din terrasse.

  • IP54-klassificering sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og vandstænk, så den kan bruges i alle vejrforhold.
  • Med en opladningstid på 8-10 timer kan lampen lyse i op til 6-8 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at lade den op hver dag.
  • Sensoren har en radius på op til 4 meter, hvilket sikrer, at lampen tænder automatisk, når der registreres bevægelse.
  • Denne havelampe har en unik sensorradius på 360 grader, hvilket betyder, at den kan opfange bevægelse fra alle retninger.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2.5W LED Solcelle havelampe er det perfekte valg, når du ønsker at oplyse din have på en miljøvenlig og energibesparende måde. Med en lysstyrke på 150 lumens giver denne havelampe et behageligt og klart lys, der lyser op i området omkring den. Havelampen er udstyret med en sensor, der gør det muligt for lampen at tænde og slukke automatisk, når det detekterer bevægelse.

En af de vigtige faktorer i belysning er lyskvaliteten, og denne havelampe sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket gør det muligt at vise alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger havelampen til at belyse indgangspartiet, terrassen eller haven, vil du opleve en lyskvalitet, der opfylder langt de flestes behov.

Lyset i denne havelampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og nyde øjeblikket. Det varme lys bidrager også til at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen, hvor du kan samles med venner og familie og nyde de lune sommeraftener.

Med dimensionerne 120 x 800 x 120 mm er denne havelampe diskret og passer perfekt ind i dit udendørs miljø. Den er designet med en IP54 rating, hvilket betyder, at den er tæt og kan tåle fugtig luft samt vandstænk på fronten. Lampen er også udstyret med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer.

12172 ( VT-1134)

  • Varm

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke150 lumens
RA>= 80
Dimensjoner
Højde800 mm.
Bredde120 mm.
Dybde120 mm.
Forbruk og spenning