V-Tac 3W Solcelle havelampe LED - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65

V-Tac 3W Solcelle havelampe LED - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65 v-tac

V-Tac 3W Solcelle havelampe LED - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65

V-Tac 3W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til din udendørsbelysning. Den er justerbar i både hoved og højde, så du kan få det optimale lys i din have.

  • IP65-vandtæt: Lampen kan modstå selv de hårdeste vejrforhold og er derfor ideel til udendørsbrug.
  • Lang batterilevetid: Med en opladningstid på kun 4-5 timer kan lampen lyse i imponerende op til 30-36 timer, så du aldrig behøver bekymre dig om at løbe tør for lys.
  • Forskellige funktioner: Du kan vælge mellem to forskellige lysindstillinger for at tilpasse belysningen til dit behov.


Data om produktet

Denne V-Tac 3W LED Solcelle havelampe er et justerbart og holdbart produkt, der vil tilføje stil og funktionalitet til din udendørsplads. Med en diameter på 14.8 cm og IP65-vurdering er denne havelampe perfekt til at skabe smukt lys udenfor.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 260 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne havelampe en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig i alle retninger og skaber en behagelig lysoplevelse i hele området.

Lyskvalitet

Havelampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset flot og ægte viser alle farver, hvilket er vigtigt for at skabe et naturligt og behageligt miljø. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov.

Kulør på lyset

Denne V-Tac havelampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den varme hvide kulør tilføjer også et elegant touch til din udendørsindretning.

Dimensioner og vandtæthed

Lampen har en længde på 800 mm, hvilket sikrer, at den er synlig og effektiv i alle udendørsområder. Den har også en IP65-vurdering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør havelampen ideel til enhver have eller terrasse.

Integreret lyskilde

Denne havelampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at installere og bruge lampen.

12174 ( VT-943)

  • Varm
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde800 mm.
MaterialeABS+PC
Forbruk og spenning