V-Tac 7.5W Solcelle havelampe LED - Sort, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac 7.5W Solcelle havelampe LED - Sort, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65 v-tac

V-Tac 7.5W Solcelle havelampe LED - Sort, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til at lyse din have op på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Den sorte lampe leveres med en solcelle, der oplades på blot 6-8 timer og giver op til 10-12 timers lys. Med en sensor med en rækkevidde på 6 meter reagerer lampen automatisk på bevægelse og tænder lyset, når det er nødvendigt. Lampen har en IP65-vurdering, hvilket gør den velegnet til udendørs brug og beskytter den mod støv og vand. Med et solcellepanel på 15W er denne lampe i stand til at generere nok energi til at oplyse din have på en effektiv og bæredygtig måde.

  • Sensor med 6 meters rækkevidde - tænder lyset, når der opdages bevægelse
  • Op til 10-12 timers lys efter 6-8 timers opladning
  • IP65-vurdering - beskytter lampen mod støv og vand
  • Effektivt solcellepanel på 15W


Data om produktet

Effekt: 7.5W

Lysstyrke: 1000 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K)

IP-klassificering: IP65

Denne V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampe er specielt designet til at give dig den perfekte belysning udendørs. Med et effektivt LED-lys på 7.5W og en lysstyrke på 1000 lumens, vil denne lampe oplyse dit udendørsområde med et klart og kraftfuldt lys.

Lampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt over et større område. Dette sikrer, at hver eneste detalje bliver oplyst, og gør det nemt at navigere i mørket uden at blive blændet. Desuden har lampen en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser alle farverne ægte og flot.

Denne model af V-Tac Solcelle havelampe er tilgængelig i neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø udendørs. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekte i deres farver.

Lampen er IP65-klassificeret, hvilket gør den velegnet til brug udendørs. Den tåler vandstænk og regn, så du kan bruge den året rundt uden bekymring. Derudover har lampen en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe ekstra pærer eller lyskilder.

Denne V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampe er den ideelle løsning til at belyse din have, indkørsel, terrasse eller andre udendørsarealer. Med dens kraftfulde lys og høje kvalitet er den egnet til langt de flestes behov.

12169 ( VT-45W)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
MaterialeABS
Forbruk og spenning
Forbrug7.5 W