V-Tac 40W Solcelle gadelampe LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65

V-Tac 40W Solcelle gadelampe LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65 v-tac

V-Tac 40W Solcelle gadelampe LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65

Denne lampe er designet til at give belysning uden behov for elektricitet og er perfekt til udendørsområder. Med dens IP65-klassificering er den vandtæt og holdbar i alle vejrforhold. Den har en sensor, der aktiveres i en rækkevide på 8-12 meter, hvilket gør den ideel til at opdage bevægelse og give lys, når det er nødvendigt. Lampen kan fungere i op til 36-120 timer på kun 8-10 timers opladningstid, hvilket sikrer langvarig og pålidelig belysning. Vælg denne gadelampe for en effektiv og miljøvenlig løsning til udendørsbelysning!

  • Effektiv og miljøvenlig solcelleteknologi
  • Vandtæt og holdbar med IP65-klassificering
  • Sensor med en rækkevide på 8-12 meter
  • Lyser i op til 36-120 timer på kun 8-10 timers opladning
Mål på gadelampen: 706,1x289,7x73,6 mm


V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe, Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65

Denne V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe i Sort er et perfekt valg til udendørsbelysning. Med dens effekt på 40W kan den lyse op med en imponerende lysstyrke på 4800 lumens. Dette sikrer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med denne godkendte lyskvalitet kan den dække langt de fleste behov.

En stor fordel ved denne gadelampe er, at den leveres med 3 års producentgaranti, så du kan have fuld tillid til dens kvalitet og holdbarhed. Den er også fremstillet med en neutral hvid kulør på 4000K, hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyskilden i denne lampe er integreret, hvilket gør installationen nem og problemfri.

Med dimensionerne 289,7 x 706,1 mm passer denne gadelampe nemt ind i ethvert udendørs område. Den har også en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er i stand til at tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug på gader, parker, indkørsler og andre udendørsområder, hvor holdbarhed og pålidelighed er vigtige faktorer.

En ekstra praktisk funktion ved denne gadelampe er, at den leveres med en solcelle og fjernbetjening. Solcellen gør det muligt at bruge solenergi til at oplade lampen, hvilket er både miljøvenligt og energibesparende. Fjernbetjeningen gør det nemt at tænde og slukke for lampen og justere indstillingerne efter behov.

Alt i alt tilbyder denne V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe med sit flotte design, holdbarhed, effektive lyskvalitet og solcelle- og fjernbetjeningsfunktionen en praktisk og pålidelig løsning til udendørsbelysning. Samtidig giver den dig 3 års producentgaranti og sikrer, at dine udendørsområder forbliver belyste og sikre i lang tid.

12163 ( VT-ST42)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4800 lumens
RA>= 80
Dimensjoner
Højde706,1 mm.
Bredde289,7 mm.
MaterialeABS+PC+Aluminium
Forbruk og spenning
Forbrug40 W