V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65

V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65

Skab lys i dine udendørsområder med V-Tac LED Solcelle gadelampen. Denne lampe er udstyret med et solcellepanel på 60W, der gør det muligt at oplyse området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning. Med en IP65-klassificering er lampen også velegnet til udendørs brug og kan modstå forskellige vejrforhold. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre og indstille lysets styrke efter behov. Denne gadelampe er ideel til at oplyse stier, haver og andre udendørs miljøer, og sikrer at du altid har lys, når du har brug for det.

  • Oplyser området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning
  • IP65-klassificering sikrer holdbarhed i udendørs miljøer
  • Solcellepanel på 60W for effektiv opladning
  • Perfekt til stier, haver og andre udendørs områder
  • Fjernbetjening medfølger for nem styring af lysets styrke
Mål på gadelampen: 530x200 mm


Effektiv og energibesparende belysning med V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED

Effekt: Med en effekt på 30W er denne solcelle gadelampe fra V-Tac en effektiv og energibesparende løsning til udendørs belysning. Den har en lysstyrke på imponerende 3000 lumens, hvilket sikrer et kraftigt og klart lys.

Lyskvalitet: Med en høj RA værdi på 80-85 leverer denne gadelampe en lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette giver et naturligt lys, der er tilstrækkeligt for de flestes behov.

Kulør på lyset: Vælg mellem Neutral hvid (4000K), som giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og tydelige.

Dimensioner: Med målene 200 x 530 mm passer denne gadelampe godt til de fleste udendørs områder. Den har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver optimal belysning.

IP65: Denne gadelampe har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til belysning af have, gangstier, parkeringspladser og lignende udendørs områder.

Med en integreret lyskilde er denne V-Tac solcelle gadelampe let at installere og bruge. Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at styre lysstyrke og andre funktioner.

Alt i alt er denne 30W solcelle gadelampe LED fra V-Tac en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning, der kombinerer høj kvalitet, energieffektivitet og holdbarhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12167 ( VT-15200ST)

  • Neutral
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke3000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde530 mm.
Bredde200 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug30 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.