V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED - Hvid, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED - Hvid, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac

V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED - Hvid, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

Denne hvide gadelampe er udstyret med et solcellepanel, der oplader lampebatteriet og giver dig mulighed for at lyse op uden at bruge elektricitet. 

  • Fjernbetjent: Styr lampefunktionerne nemt og bekvemt med fjernbetjeningen.
  • Længere batterilevetid: Efter en fuld opladning kan lampen lyse i op til 8-10 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for lys.
  • Bæredygtig energi: Solcellepanelet på 50W gør det muligt for lampen at oplade sig selv ved hjælp af solens energi, hvilket gør den mere miljøvenlig.

Opgrader din udendørsbelysning med V-Tac 50W LED Solcelle gadelampe og få en effektiv og energibesparende løsning til at lyse din vej.

Mål på gadelampen: 720x320x100 mm


Effektiv og energibesparende

Denne V-Tac 300W LED Solcelle gadelampe er et ideelt valg til at oplyse dit udendørsområde på en energibesparende måde. Med en effekt på 50W kan den levere en lysstyrke på imponerende 3000 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Lyskilden har desuden en høj spredning på 120 grader, hvilket garanterer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

Høj lyskvalitet og naturlig belysning

Denne gadelampe er designet til at levere en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er både flot og ægte, og viser alle farver på en naturlig måde. Uanset om du bruger den til boligområder, parker eller kommercielle områder, vil denne lampe opfylde de flestes behov for lyskvalitet.

Holdbarhed og garanti

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne gadelampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Du behøver ikke bekymre dig om udskiftning eller reparation i lang tid, da den er designet til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold.

Let at installere og bruge

Denne V-Tac gadelampe leveres med en solcelle, der gør den ideel til udendørsbrug. Solcellen opsamler solenergi og omdanner den til strøm til lampen. Du behøver ikke bekymre dig om bekostelige og komplicerede installationer. Gadelampen leveres desuden med en fjernbetjening, så du nemt kan justere lysstyrken og tænde eller slukke for lampen efter behov.

Velegnet til udendørsbrug

Med en IP65 kapslingsklasse kan denne lampe bruges i udendørsområder, da den er beskyttet mod vandstænk og regn. Den er yderst holdbar og kan modstå selv de mest krævende vejrforhold. Med dens dimensioner på 320 x 720 mm er den tilpas kompakt til nem installation, samtidig med at den er kraftig nok til at oplyse større områder.

Denne gadelampe er tilgængelig i en kold hvid farve med en temperatur på 6000K. Denne farve giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og bruges typisk sjældent i Skandinavien. Det er dog en populær farve til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med sin effektive og energibesparende LED-teknologi, høje lyskvalitet og holdbarhed er denne V-Tac 300W LED Solcelle gadelampe det perfekte valg for at oplyse dit udendørsområde. Udnyt solens energi til at skabe et klart og naturligt lys, samtidig med at du sparer på energiforbruget. Med sin 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at du får et holdbart og pålideligt produkt.

12159 (VT-ST303)

  • Kold
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke3000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde720 mm.
Bredde320 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug50 W