LEDlife 4W LED pære - Dæmpbar, 230V, G9

LEDlife 4W LED pære - Dæmpbar, 230V, G9 ledlife

LEDlife 4W LED pære - Dæmpbar, 230V, G9


LEDlife 4W LED pære, Dæmpbar, 230V, G9

Data om produktet:

4W med G9 fatning.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Ledlife 4W LED pære er designet med henblik på at levere et kraftfuldt og energieffektivt lys til ethvert rum. Med dens G9 fatning er den let at installere i en lang række belysningsarmaturer. Pæren er dæmpbar og kan tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør den praktisk og nem at bruge.

Lysstyrke på 410 lumens og en høj spredning på 360 grader,

LEDlife 4W LED pære har en høj lysstyrke på 410 lumens, hvilket betyder, at den kan producere en betydelig mængde lys. Samtidig har pæren en høj spredning på 360 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Du kan derfor være sikker på at få et behageligt og godt oplyst rum med denne pære.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

En vigtig faktor, når man vælger en lyspære, er lyskvaliteten. Med en RA værdi på 80-85 er LEDlife 4W LED pære i stand til at levere et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette er tilstrækkeligt for de fleste behov, og du vil kunne nyde et rum med klare og levende farver med denne pære.

Dæmpbar.

Med funktionen for dæmpbarhed kan du justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære i rummet og tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K).

LEDlife 4W LED pære er tilgængelig i varm hvid kulør. Dette lys har en behagelig og afstressende atmosfære og er ideelt til rum, hvor man ønsker at skabe en hyggelig stemning. Det varme lys bidrager til en afslappende atmosfære, hvor du kan nyde dit ophold.

Dimensioner: 50 x Ø16 mm.

LEDlife 4W LED pære har kompakte dimensioner på 50 x Ø16 mm, hvilket gør den nem at integrere i forskellige typer belysningsarmaturer. Denne pære er specielt designet for at være pladsbesparende og alligevel levere et kraftigt og effektivt lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12239 (LL.4W.G9)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke410 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningG9
Højde50 mm.
Diameter16 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug4 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.