LEDlife 5,5W LED pære - 230V, G9

LEDlife 5,5W LED pære - 230V, G9 ledlife

LEDlife 5,5W LED pære - 230V, G9


Fremragende Belysning med LEDlife 5,5W LED Pære

Opgrader din belysningsløsning med denne effektive og moderne LEDlife 5,5W LED pære, der byder på en lang række fordele og funktioner, som passer til ethvert hjem eller kontor.

Specifikationer og Tilslutning

  • Effekt: 5,5W
  • Fatning: G9 fatning
  • Forsyning: Tilsluttes til en 230V strømforsyning

Med en simple G9 fatning kan denne pære let erstatte traditionelle halogenpærer, hvilket gør installationen hurtig og bekvem.

Lysstyrke og Spredning

Oplev en imponerende lysstyrke på 700 lumens, der sikrer et kraftigt og klart lys i ethvert rum. Den høje spredning på 360 grader garanterer en jævn og omfattende fordeling af lyset i hele rummet, hvilket eliminerer skygger og mørke kroge.

Lyskvalitet og Atmosfære

Med en RA værdi på 80-85, tilbyder denne pære høj lyskvalitet, som sikrer, at alle farver præsenteres flot og naturligt. Denne niveau af kvalitet er ideel for de fleste anvendelser og behov.

Lysets kulør: Varm hvid (3000K)

Den varme hvide lysfarve skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til afslapning. Denne belysning er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i stuen, soveværelset eller andre afslappende områder i hjemmet.

Dimensioner og Design

Pæren har kompakte dimensioner på 64 x Ø18 mm, hvilket gør den ideel til brug i en lang række forskellige armaturer og lamper. Dette gør den til et alsidigt valg for dem, der søger et diskret, men effektivt belysningsalternativ.

Med LEDlife 5,5W LED pære får du et energibesparende og miljøvenligt produkt, der både sparer på strømregningen og minimerer dit CO2-fodaftryk. Kombineret med den lange levetid af LED-teknologien, er denne pære et bæredygtigt valg uden at gå på kompromis med lyskvalitet eller design.

Uanset om du har brug for lys til arbejdsområder, opholdsrum eller dekorative formål, vil denne pære med stor sandsynlighed kunne imødekomme dine behov med sin balance af funktionalitet og stil.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12242 (LL.5.5W.G9)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningG9
Højde64 mm.
Diameter18 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug5,5 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.