V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på foden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


V-Tac opladelig 3i1 bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

Denne V-Tac opladelige 3i1 bordlampe er perfekt til at skabe den rette stemning og belysning i ethvert rum. Med sit elegante sorte design passer denne bordlampe ind i enhver indretning.

Produktet har en imponerende effekt på 3W, der sikrer et klart og kraftfuldt lys. Med en lysstyrke på 130 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne bordlampe en jævn fordeling af lyset. Dette gør det muligt at belyse hele rummet på en ensartet måde uden blænding eller mørke områder.

En af de praktiske funktioner ved denne bordlampe er dens dæmpningsfunktion. Ved at berøre lampens overflade kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig mulighed for at skabe en varm og hyggelig atmosfære eller et klart og fokuseret arbejdslys.

Med dimensionerne 295 x Ø105 mm er denne bordlampe kompakt og nem at placere på ethvert bord, reol eller natbord. Den kan nemt flyttes rundt efter behov og passer ind i selv de mindste rum.

Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs og på steder, hvor den ikke udsættes for fugt eller vand.

12061 (VT-1073.black)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa
Lysstyrke130 lumens
Spredning120 grader
Dimensjoner
Højde295 mm.
Diameter105 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Forbrug3 W