Grøn 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Grøn 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Grøn 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i grøn - ideel til facader, skilte og trapper.

Denne 230V LED strip er super fleksibel og formbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit helt eget design. Strippen er omsluttet af gummi, hvilket gør den nem at håndtere, samtidig med at den leverer et flot, ensartet lys uden synlige dioder.

Prisen er per meter, og LED strippen leveres i én samlet længde på op til 50 meter. Du kan nemt klippe strippen ved hver 1-meter markering.

For at sikre IP67-beskyttelse skal samlingerne ved stik og endeprop tætnes med klar silikone, før produktet tages i brug.

Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V.


Grøn 8x16 Neon Flex LED - Skab Atmosfære med Stærk Lysstyrke og Fleksibilitet

Oplev det stilfulde og effektive belysningsvalg med vores Grøn 8x16 Neon Flex LED. Denne LED-strip er både praktisk og iøjnefaldende, hvilket gør den ideel til at skabe unikke belysningseffekter i både indendørs og udendørs miljøer.

Med en energibesparende effekt på kun 8W pr. meter får du et kraftfuldt lysudbytte uden at skulle bekymre dig om store elregninger. Denne LED strip tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen bekvem og brugervenlig.

  • Lysstyrke: Oplev en imponerende lysstyrke på 400 lumens pr. meter, der skaber en levende og klar belysning.
  • Lysdistribution: Med en høj spredning på 100 grader sikres en jævn fordeling af lyset, perfekt til at skabe en harmonisk belysningsatmosfære.
  • Dæmpbar: Justér lysstyrken efter behov, da denne LED kan nemt dæmpes for at tilpasse sig enhver stemning.

Designet med dimensioner på 8 x 16 mm, er denne Neon Flex smidig og nem at forme, så den passer til forskellige arkitektoniske detaljer. Desuden er den udstyret med en IP67-beskyttelse, hvilket betyder, at den er fuldstændig beskyttet mod støv og kan modstå kraftige vandstråler, så længe den ikke ligger under vand i længere tid.

For at sikre optimal holdbarhed og funktionalitet, bør samlinger på LED-strippen tætnes med klar silikone. Denne forsigtighedsforanstaltning hjælper med at bevare IP67-beskyttelsen og sikrer, at din belysning fortsætter med at yde på sit bedste niveau.

Med Grøn 8x16 Neon Flex LED er mulighederne mange, da den kan bruges til alt fra accentlys i hjemmet til kommercielle anvendelser, såsom skilte eller dekorative elementer i udendørs områder. Skab en dynamisk og moderne atmosfære med dette alsidige belysningsprodukt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

2762 (8x16.neonflex.230V.green)

Produkt data


Lys
KulørGrøn
DæmpbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug8 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.