Rød 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Rød 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Rød 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i rød - ideel til facader, skilte og trapper.

Denne 230V LED strip er super fleksibel og formbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit helt eget design. Strippen er omsluttet af gummi, hvilket gør den nem at håndtere, samtidig med at den leverer et flot, ensartet lys uden synlige dioder.

Prisen er per meter, og LED strippen leveres i én samlet længde på op til 50 meter. Du kan nemt klippe strippen ved hver 1-meter markering.

For at sikre IP67-beskyttelse skal samlingerne ved stik og endeprop tætnes med klar silikone, før produktet tages i brug.

Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V.


Oplev Levende Belysning med Rød 8x16 Neon Flex LED

Skab en unik og indbydende atmosfære med denne Rød 8x16 Neon Flex LED, som er skabt til at give dit rum et varmt og dynamisk udtryk. Perfekt til både indendørs og udendørs brug, hvor en klar rød nuance kan bringe liv til ethvert arrangement eller rum.

Effektiv og Pålidelig

Med en imponerende effekt på 8W pr. meter, tilbyder denne LED-strimmel en stærk og energieffektiv løsning til dine belysningsbehov. Den er designet til at modtage strøm fra en 230V forsyning, hvilket gør installationen ligetil og enkel.

Lysstyrke og Design

Med en lysudbytte på 400 lumens pr. meter, leverer denne Neon Flex LED en fremragende lysstyrke, ideel til forskellige belysningsprojekter. Dens høje spredning på 100 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og effektivt, hvilket eliminerer mørke zoner og skaber en harmonisk belysningsoplevelse.

Fleksibel og Dæmpbar

Neon Flex LED'en er designet til at være dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter din præference, og skabe den perfekte stemning uanset lejligheden. Denne fleksibilitet gør, at du kan skabe alt fra en blød og intim belysning til en mere kraftfuld og dramatisk effekt.

Robust og Vandtæt

Med dimensioner på 8 x 16 mm, er denne LED-strimmel både slank og diskret samtidig med at den er robust. Produktet har en IP67 klassificering, hvilket betyder at det er vandtæt og kan modstå barske vejrforhold. Det er dog vigtigt at påpege, at selvom det kan modstå kortvarig udsættelse for vand, bør det ikke blive liggende under vand i længere tid.

For at sikre optimal vandtæthed anbefales det, at alle samlinger tætnes med klar silikone, således at du kan være sikker på, at din installation forbliver intakt over tid.

Ideel til Flere Anvendelser

  • Perfekt til boligdekoration.
  • Velegnet til kommercielle rum som butikker og restauranter.
  • Brugbar til særlige events og udstillinger.
  • Passer til både permanente og midlertidige installationer.

Med Rød 8x16 Neon Flex LED kan du forvandle enhver setting til en lysende oplevelse. Det er det perfekte valg for dem, der søger både æstetik og funktionalitet i én elegant løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

2761 (8x16.neonflex.230V.red)

Produkt data


Lys
KulørRød
DæmpbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug8 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.