V-Tac sort væglampe - IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

V-Tac sort væglampe - IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde v-tac

V-Tac sort væglampe - IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

Væglampe i høj kvalitet.

Giver et flot lys på væggen.

Passer til vores E27 pærer.


V-Tac sort væglampe, IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

Dette udendørs væglampe fra V-Tac er det perfekte valg, når du ønsker at tilføje funktionel og æstetisk belysning til din udendørs rum. Lampen har en stilfuld sort finish, der passer godt til enhver udendørs indretning.

Med en E27 stor fatning, kan denne væglampe acceptere en bred vifte af lyskilder på op til 60W (lyskilde ikke inkluderet). Dette giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine behov og præferencer.

For at installere lampen, skal den blot tilsluttes til en 230V strømkilde. Takket være dens høj spredning på 300 grader, kan lampen give en jævn fordeling af lyset i området, hvilket sikrer optimal belysning.

Lampen kommer med en producentgaranti på 3 år, hvilket er et tegn på dens pålidelighed og kvalitet. Med dimensioner på 225 x 235 mm, har lampen en passende størrelse til at tilføje belysning til dit udendørs område uden at dominere rummet.

En af de store fordele ved denne væglampe er dens IP44-klassificering, hvilket betyder, at den er tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til montering i områder som terrasser, indgangspartier og gårdhaver, hvor den vil være udsat for vejrpåvirkninger.

Samlet set tilbyder V-Tac sort væglampe en holdbar og pålidelig løsning til udendørs belysning. Med dens æstetiske design, bred kompatibilitet med lyskilder og høje spredning, kan denne væglampe hjælpe med at skabe et behageligt og godt oplyst udendørs miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

4352 (VT-843)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
DæmpbarNej
Spredning300 grader
Dimensjoner
FatningE27
Højde235 mm.
Bredde225 mm.
MaterialeAluminium,Hærdet Glas
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
ForbrugMAX 60W W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.