Spectrum Væglampe med op/ned lys - IP54 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde, hvid

Spectrum Væglampe med op/ned lys - IP54 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde, hvid

Spectrum Væglampe med op/ned lys - IP54 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde, hvid

Oplev den perfekte balance mellem stil og funktion med Spectrum Væglampe. Denne elegante, hvide lampe er designet til udendørs brug og giver både opad- og nedadgående lys, hvilket skaber en fortryllende atmosfære omkring dit hjem. Med en robust IP54-klassificering er den skabt til at modstå vejrets udfordringer.

  • Stilfuldt design: Den hvide finish og elegante form tilføjer et sofistikeret touch til enhver udendørs indretning.
  • Op/ned lys: Skaber en smukt belyst facade ved at kaste lys både opad og nedad.
  • IP54-klassificering: Robust og vejrbestandig, ideel til udendørs brug i alle vejrforhold.
  • GU10 fatning: Fleksibel og nem at tilpasse med dine foretrukne GU10 LED- eller halogenpærer.
  • Nem installation: Designet til hurtig og enkel montering, så du hurtigt kan nyde din nye belysning.

Vær opmærksom på: Lyskilde skal tilkøbes separat for at fuldende din belysningsløsning.


Opgrader Dit Udendørsområde med Elegant Belysning

Denne væglampe er designet til at tilføje elegance og funktionalitet til dine udendørsområder. Væglampen er konstrueret med en GU10 fatning, hvilket gør det nemt at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov. Bemærk, at denne model leveres uden lyskilde, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge den helt rigtige pære.

Robust Design og Beskyttelse

Den stilfulde hvide finish gør lampen velegnet til en lang række arkitektoniske stilarter, mens de robuste materialer sikrer holdbarhed. Med en IP54-klassificering kan du være sikker på, at lampen er godt beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til udendørs brug.

Egenskaber og Dimensioner

Med dimensioner på 73 x 150 x 95 mm er denne væglampe kompakt og let at installere, hvilket gør det nemt at finde en passende placering på din væg. En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne lampe er dens evne til at udsende lys både opad og nedad, hvilket skaber en moderne og dynamisk belysningseffekt.

  • Strømforsyning: 230V
  • Materiale: Højkvalitets Finish
  • Farve: Hvid

Nem Installation

Lampen er designet med brugervenlighed i tankerne og kan nemt tilsluttes en 230V forsyning. Dette betyder, at der ikke er behov for omfangsrige installationsprocesser, og du kan hurtigt få glæde af din nye belysningsløsning.

Alsidig Anvendelse

Denne væglampe er perfekt til at lyse op langs gangstier, terrasser, eller facader og kan anvendes både i private hjem og kommercielle miljøer. Dens stilrene udseende og pålidelige funktion gør den til en fremragende tilføjelse til ethvert udendørs rum.

Tag Dit Udendørsområde Til Nye Højder

Uanset om du ønsker at fremhæve bestemte områder eller bare have sikker og effektiv belysning, kan denne væglampe opfylde dine behov. Dets moderne design og holdbare konstruktion sikrer, at det er en investering, der giver dig både stil og funktionalitet.

6631 (sp.SLIP007010)

Produkt data


Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
FatningGU10
Højde150 mm.
Bredde73 mm.
Dybde95 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V