V-Tac T8-Samsung60 Pro - Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm

V-Tac T8-Samsung60 Pro - Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm samsung

V-Tac T8-Samsung60 Pro - Samsung LED chip, 7,5W LED rør, 110LM/W, 60 cm

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

 


Data om produktet:

7,5W T8 rør er et traditionelt lysstofrør på 60 cm. Det tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er derfor nemt at installere. Dette rør er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer en høj effektivitet og en lang levetid. Med en lysstyrke på 850 lumens og en bred spredning på 160 grader, vil dette rør give en jævn fordeling af lyset og sikre en god belysning af rummet.

Dette produkt har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset vil afsløre alle farver på en flot og ægte måde. Lyset er naturligt og behageligt for øjet. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en god belysning uanset anvendelse.

Et vigtigt træk ved dette produkt er, at det er udstyret med en Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Dette giver dig tryghed og tillid til produktets kvalitet og levetid. Dette lysrør er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det laver meget lav flicker/flimmer, hvilket giver en stabil og jævn belysning.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører for lyset: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Hver kulør har sine egne egenskaber og anvendelsesområder:

  • Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til hjemmet eller steder, hvor man ønsker at skabe en afslappet atmosfære.
  • Neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til kontorer, butikker og andre arbejdsområder.
  • Kold hvid giver et koldt lys med et blåt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specifikke anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 600 x Ø28 mm passer dette lysrør nemt ind i mange forskellige lamper og armaturer. Det er en effektiv løsning til at opgradere dit belysningssystem med LED teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

4400 (VT-062-1)

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke850 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Dimensjoner
FatningG13
Bredde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Forbrug7,5 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.