Moderne Dags Mini GU10 - X4, Hvid Ramme

Moderne Dags Mini GU10 - X4, Hvid Ramme

Moderne Dags Mini GU10 - X4, Hvid Ramme


Moderne Dags Mini GU10 Belysningsarmatur

Bring et strejf af elegance og funktionalitet til dit hjem med dette belysningsarmatur, der kombinerer moderne design med høj funktionalitet. Armaturet er designet til nemt at blive integreret i en række forskellige rum, fra stuer til kontorer, og leveres med alle de funktioner, du har brug for, for at opnå en stilfuld og effektiv belysning.

Design og Dimensioner

Dette armatur er udstyret med en hvid ramme, der giver et moderne og rent udseende. Med dimensionerne 316 x 77 x 100 mm passer det perfekt ind i et slankt og stilfuldt interiør. Kræver et hul på 92x305 mm for korrekt installation, hvilket sikrer en perfekt pasform i dine lofter.

Egenskaber

  • Tilslutning: Armaturet er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og effektiv belysning uden behov for transformer.
  • IP20 Kapslingsklasse: Armaturet har en kapslingsklasse på IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bedst egner sig til tørre indendørs miljøer.

Anvendelse

Dette armatur er ideelt til dem, der ønsker at opgradere deres belysningsløsninger med en alsidig og moderne mulighed, der kan bruges mange steder i hjemmet. Den smalle ramme og det diskrete udseende gør det velegnet som grundbelysning i stuer, spisestuer, gange eller endda som arbejdsbelysning i køkkener, hvor det kan fremhæve bestemte områder uden at overtage det overordnede udseende af rummet.

Installation

Installationen af denne belysningsløsning er enkel, takket være dens kompatibilitet med almindelige 230V elektriske systemer. Det kræver dog professionel installation for at garantere sikkerhed og korrekt drift. Vær opmærksom på de nødvendige hulstørrelser for at sikre, at armaturet passer perfekt ind i det tiltænkte rum.

Konklusion

Dette belysningsarmatur er et fremragende valg for dem, der søger et stilrent og effektivt belysningssystem. Med sin moderne hvide ramme og lette installation kan du transformere ethvert rum til en lysere og mere indbydende atmosfære. Bemærk behovet for en tør indendørs placering på grund af IP20-mærket, men derudover giver det et æstetisk og praktisk bidrag til ethvert hjem.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

6550 (sp.SLIP002004)

Produkt data


Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
FatningGU10
Højde77 mm.
Bredde316 mm.
Dybde100 mm.
Hulstørrelse92x305 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V