LED Kugle E27 1W - 230V, Kultråd, Varm Hvid, Klar, Spectrum, 3-pak

LED Kugle E27 1W - 230V, Kultråd, Varm Hvid, Klar, Spectrum, 3-pak

LED Kugle E27 1W - 230V, Kultråd, Varm Hvid, Klar, Spectrum, 3-pak


Produktbeskrivelse:

Dette LED Kugle E27 1W lys er perfekt til dig, der ønsker at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme. Med en effekt på 1W og en E27 stor fatning, er denne lyskilde nem at installere og tilslutte til en 230V strømforsyning. Den klare kugle med kultråd design giver et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver indretning.

Lysstyrken på 60 lumens sikrer, at rummet bliver oplyst effektivt, mens den høje spredning på 300 grader sørger for en jævn fordeling af lyset i alle retninger. Med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at lyskvaliteten er i top, hvilket betyder at farverne i rummet vises ægte og naturlige.

Vælg den varme hvide kulør for at skabe en afslappende atmosfære, perfekt til en aften i sofaen eller hyggelige middage med venner og familie. Den varme kulør bidrager til en behagelig stemning, der inviterer til afslapning og hygge.

Med dimensioner på 72 x 45 mm er denne LED kugle kompakt og nem at placere i forskellige lamper eller armaturer. Med en 3-pak får du nok lyskilder til at oplyse flere rum i hjemmet eller skabe en ensartet belysning i et større rum.

Uanset om du bruger dette LED lys til generel belysning, stemningsbelysning eller arbejdsbelysning, vil du kunne nyde det behagelige og energibesparende lys, som LED teknologien leverer. Med en lang levetid og lavt energiforbrug er denne LED kugle et miljøvenligt valg, der samtidig sikrer dig en flot og velfungerende belysning i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

22263 (sp.22263)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Bredde72 mm.
Dybde45 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug1 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.