FIALE 3 Trin 5,5W - Aureola A, Varm Hvid, Rund, Hvid

FIALE 3 Trin 5,5W - Aureola A, Varm Hvid, Rund, Hvid

FIALE 3 Trin 5,5W - Aureola A, Varm Hvid, Rund, Hvid


Produktbeskrivelse:

Med FIALE 3 Trin 5,5W Aureola A får du en pålidelig og energieffektiv LED-lyskilde til din belysningsløsning. Med en effekt på 5.5W og tilslutning til en almindelig 230V forsyning, er denne lyskilde ideel til både private hjem og kommercielle miljøer.

Med en lysstyrke på 480 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, sikres en jævn og bred distribution af naturligt og ægte lys. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises korrekt og levende. Dette gør lyset velegnet til de flestes behov, uanset om det bruges til stemningsbelysning eller arbejdsbelysning.

FIALE 3 Trin 5,5W Aureola A er tilgængelig i en varm hvid kulør, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvilket er perfekt til boliger, hoteller eller restauranter, hvor atmosfæren spiller en vigtig rolle.

Med kompakte dimensioner på 83 x 40 mm og en hulstørrelse på 66 mm, er denne lyskilde nem at installere i de fleste lamper eller lampehuse. Det IP20-klassificerede design gør det velegnet til indendørs brug, da det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Den integrerede lyskilde gør det nemt at udskifte den gamle pære med denne moderne LED-lyskilde. Med FIALE 3 Trin 5,5W Aureola A får du et pålideligt og stilfuldt lysprodukt, der vil opfylde dine belysningsbehov på en effektiv og energibesparende måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

21482 (sp.21482)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
Lysstyrke480 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Bredde83 mm.
Dybde40 mm.
Hulstørrelse66 mm.
MaterialePLASTIC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug5.5 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.