HiluX D1 Gen3 - Full Spectrum LED Indbygningsspot, 2.8W, RA97 3000K, Sort

HiluX D1 Gen3 - Full Spectrum LED Indbygningsspot, 2.8W, RA97 3000K, Sort

HiluX D1 Gen3 - Full Spectrum LED Indbygningsspot, 2.8W, RA97 3000K, Sort

HiluX D1 Gen3 – Full Spectrum LED Indbygningsspot

For professionelle, der kræver teknisk avancerede og pålidelige belysningsløsninger, er HiluX D1 Gen3 indbygningsspotten det oplagte valg. Denne Full Spectrum LED spot er specialdesignet til både at forbedre æstetikken og optimere energieffektiviteten i ethvert rum.

Tekniske Egenskaber:

Høj Farvegengivelse: Med en Ra97 værdi, garanterer HiluX D1 Gen3 en ekstraordinær farvegengivelse, hvilket er ideelt for miljøer, hvor nøjagtig farvepræcision er nødvendig.
Energibesparelse: Denne spot forbruger kun 2.8W, hvilket gør den til en energieffektiv erstatning for traditionelle halogenspots.
Variabel Farvetemperatur: Tilgængelig i både 2700K og 3000K, giver mulighed for tilpasning til forskellige atmosfærer og præferencer.
Design og Installation:

Tilpasningsdygtig Design: Tilbydes i både sort og hvid, HiluX D1 Gen3 kan nemt integreres i et hvilket som helst designskema.
Nem Montering: Designet med en lav profil og mulighed for at passe i standard Ø55 huller, er denne spot perfekt til indbygning i både nye og eksisterende installationer i overskabe og møbler.
Genbrug af Eksisterende Installationer: Kan installeres med genbrug af eksisterende kabler, hvilket minimerer omkostningerne og kompleksiteten ved opgradering.
Fleksibel Kontrol og Kompatibilitet:

Dæmpbar Teknologi: Kan dæmpes effektivt med en kompatibel dæmpbar driver, hvilket tilbyder fuld kontrol over lysintensiteten.
Driver Fleksibilitet: Fungerer med den specialdesignede HiluX D1 driver, der kan håndtere op til 4 spots, men er også kompatibel med andre 12V DC LED drivere.
Spredningsvinkel:

Effektiv Lysfordeling: Med en spredningsvinkel på 40 grader, leverer denne LED spot en jævn og omfattende belysning, som er ideel til en bred vifte af applikationer.
Garanti og Pållidelighed:

5 Års Garanti: HiluX D1 Gen3 kommer med en udvidet garanti på 5 år, hvilket understreger dens holdbarhed og pålidelighed i langvarig brug.


HiluX D1 Gen3, Full Spectrum LED Indbygningsspot

Oplev den nyeste teknologi inden for belysning med HiluX D1 Gen3, et Full Spectrum LED Indbygningsspot, der garanterer en enestående lyskvalitet og effektivitet. Med en effekt på 2.8W er denne indbygningsspot ideel til en række forskellige applikationer, hvor højkvalitetsbelysning er essentiel.

  • Effekt: 2.8W
  • Tilslutning: Direkte til 12V forsyning
  • Lysstyrke: 250 lumens
  • Spredning: 60 grader
  • RA værdi: 95-99 for en førsteklasses farvegengivelse
  • Dæmpbar: Ja, for fleksibel lysstyring
  • Dimensioner: 13 x Ø68 mm
  • Hul størrelse: 56 mm
  • IP44 klassificering: Modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk
  • Integreret lyskilde: Ja, minimal vedligeholdelse nødvendig

Med sin RA værdi på 95-99 leverer denne LED spot en af de højeste kvaliteter af lys på markedet, hvilket betyder, at farver fremstår naturligt og levende. Denne egenskab gør den ideel til brug i rum, hvor præcis farvegengivelse er vigtig, såsom i køkkener, badeværelser eller arbejdsområder.

Lyskvaliteten er ikke bare god men også alsidig. Spotlyset er dæmpbart, hvilket giver dig mulighed for at justere atmosfæren i rummet præcis, som du ønsker det, fra et skarpt arbejdslys til en hyggelig, blød belysning i de mere afslappede øjeblikke.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader, kan du nemt opnå en jævn og effektiv belysning i rummet. De kompakte dimensioner på 13 x Ø68 mm gør installationen nem, og hullet, der kræves, er kun 56 mm, hvilket gør denne spot ideel til moderne indretningskrav.

HiluX D1 Gen3 er IP44-certificeret, hvilket betyder, at den er bygget til at modstå fugtig luft og lette vandstænk på fronten, en fantastisk egenskab for badeværelser eller udendørsområder, der kræver belysning med en vis beskyttelse mod elementerne.

Installation og vedligeholdelse er gjort nemt med den integrerede lyskilde, der sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af pærer over tid.

Vælg HiluX D1 Gen3 for et lys, der matcher dine krav til både funktionalitet og æstetik. Med sit flotte sorte design og fremragende tekniske specifikationer er det den perfekte løsning til en smuk og effektiv belysning.

21913 (5714255010060)

Produkt data


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke250 lumens
Spredning60 grader
RA>= 97
Dimensjoner
Højde13 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse560 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Forbruk og spenning
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Forbrug2.8 W
EnergimærkeF (A-G)