V-Tac 3W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65

V-Tac 3W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65 v-tac

V-Tac 3W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65

V-Tac 3W LED Solcelle væglampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Den har en flot sort finish og er udstyret med en sensor med en radius på 6 meter, som sikrer at lampen tænder automatisk, når der er bevægelse i nærheden. Lampen har også to forskellige lysvarianter. Med dens IP65-klassificering er den vandtæt og velegnet til udendørs brug i al slags vejr. Den bedste del er, at den er solcelledrevet, så den er energieffektiv og miljøvenlig. Efter blot 5 timers opladning kan lampen oplyse i minimum 50 timer. Gør din udendørsbelysning smartere og mere energieffektiv med V-Tac 3W LED Solcelle væglampe.

  • IP65-klassificering sikrer, at lampen er vandtæt og velegnet til udendørs brug i al slags vejr.
  • Sensor med 6 meteres radius tænder lampen automatisk ved bevægelse.
  • 2 forskellige lysvarianter 
  • Solcelledrevet, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.
  • Kan oplyse i minimum 50 timer på blot 5 timers opladning.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 3W LED Solcelle væglampe er ideel til at belyse udendørsområder som din have, terrasse eller indkørsel. Lampen er designet med en elegant sort finish, der passer godt til enhver udendørs indretning.

Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 350 lumens, giver denne lampe et behageligt og funktionelt lys. Den er tilgængelig i to farvetemperaturer: 3000K og 4000K. Du kan derfor vælge det lys, der passer bedst til den ønskede atmosfære og stemning.

Væglampens dimensioner er 137.6 x 90.4 x 35.4 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere på væggen. Med dens IP65-klassificering er lampen sikret mod vandstænk og regn, så den kan bruges udendørs uden bekymring for beskadigelse.

En af fordelene ved denne solcelle væglampe er dens integrerede lyskilde. Dette betyder, at der ikke kræves yderligere pærer eller lyskilder for at bruge lampen. Du kan blot montere den på væggen og nyde den kraftige belysning denne lampe tilbyder.

Uanset om du har brug for ekstra belysning ved indgangen til din ejendom, eller en funktionel lyskilde til udendørsområder, så vil denne V-Tac 3W LED Solcelle væglampe være et pålideligt valg. Den kombinerer holdbarhed og effektivitet med et stilfuldt design, der vil passe ind i ethvert udendørs miljø.

12179 ( VT-403-B)

  • 2-i-1
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke350 lumens
Dimensjoner
Højde90.4 mm.
Bredde137.6 mm.
Dybde35.4 mm.
MaterialeABS+PC
Forbruk og spenning
Forbrug3 W