LEDlife rWave 1-10V indbygningsdæmper - RF, push-dim, LED dæmper, til indbygning

LEDlife rWave 1-10V indbygningsdæmper - RF, push-dim, LED dæmper, til indbygning ledlife

LEDlife rWave 1-10V indbygningsdæmper - RF, push-dim, LED dæmper, til indbygning

Oplev fantastisk lysstyring med LEDlife rWave indbygningsdæmper - en alsidig og brugervenlig 1-10V LED dæmper, der sikrer perfekt belysning i enhver situation.

  • Effektiv lysstyring: Kontroller dine LED-lys med præcision og sikre optimal belysning med 1-10V dæmp.
  • Indbygningsvenlig: Designet til nem installation, kan denne enhed skjules i væggen for et rent og diskret udseende.
  • Trådløs styring: Brug rWave fjernbetjeningen (sælges separat) for bekvem styring af lysstyrken via RF-signal.
  • Push-dim funktion: Juster lysniveauerne hurtigt og nemt med et enkelt tryk på en fjedertryk-knap.
Kan kobles direkte til 1-10V dæmpbare drivere for at kunne styre dine dæmpbare lyskilder via 1-10V signal.

Kan dæmpes via push-dæmp/fjedertryk, eller med rWave RF fjernbetjening.

Bemærk - kræver NUL-ledning.


Kan styres af rWave fjernbetjening op til 30 meter væk, eller længere hvis der er andre rWave enheder i nærheden.

Beskyttet mod overophedning og overbelastning.






LEDlife rWave
Dette produkt er en del af rWave serien. En komplet serie af dæmpere, styringer og fjernbetjeninger, der alt arbejder sammen trådløst. Den perfekte løsning til det trådløse hjem.
rWave teknologien kræver ikke WIFI, hubs eller anden central styring – alle enheder er automatisk sammenkoblet via mesh-netværk.
Styr 12V, 24V, 230V & dæmpning, CCT, RGB – alt med samme fjernbetjening.
Se hele sortimentet her.


Effektiv og Kompakt LED Dæmper

For dem, der søger en moderne og effektiv løsning til at styre belysningsniveauet i deres hjem eller arbejdsplads, tilbyder vi en innovativ dæmpningsenhed designet til at tilpasse sig dine behov. Denne LED dæmper er perfekt til både private og kommercielle miljøer, hvor stemningsbelysning er essentiel.

Funktionalitet og Tilpasningsdygtighed

  • Anvendelsesområde: Denne dæmper kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den alsidig og nem at installere i de fleste indendørs omgivelser.
  • Dæmpbarhed: Et vigtigt aspekt ved denne enhed er dens evne til at blive dæmpet. Med RF og push-dim funktioner kan du nemt justere lysstyrken efter ønske.

Design og Dimensioner

Med dimensioner på 52 x 52 x 26 mm er denne indbygningsdæmper både kompakt og diskret, hvilket giver en ren installation uden at forstyrre æstetikken i dit rum. Den små størrelse gør det muligt at placere enheden i de fleste vægudtag eller installationbokse uden besvær.

Robust Konstruktion

Selvom enheden er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, er den ideel til brug i tørre omgivelser som stuer, soveværelser, kontorer og lignende områder. Det anbefales dog at installere den væk fra fugtige områder for at bevare dens levetid og ydeevne.

Installation og Brugervenlighed

  • Hurtig Installation: Den simple indbygningsproces gør det nemt for både professionelle elektrikere og gør-det-selv entusiaster at installere dæmperen.
  • Brugervenlig Betjening: Med den integrerede push-dim funktion kan du let justere lysets intensitet, hvilket gør den ideel til alle, der ønsker bekvemmelighed og fleksibilitet i lysstyring.

Denne LED dæmper repræsenterer toppen af effektivitet og design, perfekt til dem der ønsker at skabe den rette atmosfære med let justerbar belysning. Med sin pålidelige ydeevne og kompakte størrelse er det et uundværligt værktøj til enhver moderne belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

21992 (rWave.L1)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
DæmpbarJa
Dimensjoner
Højde52 mm.
Bredde52 mm.
Dybde26 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V