L/T-mellemled til LED strips - 10mm bred, 12V / 24V, RGB COB

L/T-mellemled til LED strips - 10mm bred, 12V / 24V, RGB COB

L/T-mellemled til LED strips - 10mm bred, 12V / 24V, RGB COB

L/T samlestykke. Kan bruges både til hjørne eller som T-samling. Bruges til at samle 2 stykker RGB COB-strip

Maks. 3,5A 12V (42W) 24V (84W)


L/T-Mellemled til LED Strips

Opgrader dine belysningsløsninger med dette L/T-mellemled, designet specifikt til brug med LED strips. Dette mellemled gør det muligt at skabe mere komplekse og fleksible belysningsdesigns ved at forbinde dine LED strips i både L- og T-formede konfigurationer.

Dette produkt er designet til strips med en bredde på 10 mm, hvilket gør det perfekt til både professionelle projekter og gør-det-selv installationer. Det er kompatibelt med RGB COB LED strips, hvilket sikrer, at du kan opnå fantastiske farveovergange og belysningseffekter med dine strips.

Tekniske Specifikationer

  • Strømforsyning: Kan tilsluttes en forsyning på 12V-24V, hvilket øger alsidigheden og anvendeligheden i forskellige installationer.
  • Dimensioner: Med en kompakt størrelse på 11,6 x 3,3 x 15,6 mm, passer den let ind i trange rum og gør installationen enkel og ubesværet.
  • IP Klassifikation: Dette mellemled har en klassifikation på IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bedst anvendes indendørs, hvor fugtighed ikke er en faktor.

Uanset om du ønsker at belyse en moderne bolig, et kontorlandskab eller et kommercielt rum, tilbyder dette L/T-mellemled den fleksibilitet, der er nødvendig for kreative og bemærkelsesværdige belysningsprojekter. Ved nemt at kunne tilpasse dine LED strips' retning, åbner du op for uendelige designmuligheder, som gør dit belysningssetup virkelig unikt.

Installation er enkel og kræver ingen avancerede tekniske færdigheder. Denne brugervenlighed gør, at både professionelle installatører og private brugere kan få glæde af produktet og hurtigt opnå forvandlende resultater i ethvert rum.

Vælg dette L/T-mellemled som en integreret del af dit belysningssystem for at få fordel af dens robusthed og pålidelighed. Dens kompatibilitet med 12V-24V forsyninger gør den til en værdifuld investering for alle, der ønsker et fleksibelt belysningssystem, der kan tilpasses behovene i forskellige rum og installationer.

21145 (L-T-connector.rgb.cob.10mm)

Produkt data


Lys
Dimensjoner
Højde3,3 mm.
Bredde11,6 mm.
Dybde15,6 mm.
Forbruk og spenning
Spænding12V-24V