LEDlife 22W/m RGB LED strip - 5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED pr. meter

LEDlife 22W/m RGB LED strip - 5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED pr. meter ledlife

LEDlife 22W/m RGB LED strip - 5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED pr. meter

Skab en fantastisk stemning og effektbelysning med LEDlife 22W/m RGB LED strip! Denne 5 meter lange LED strip er designet til at lyse vægge op med smukke farver og kan bruges både indendørs og udendørs takket være dens IP68 vandtæthed. Med 48 LED pr. meter og en spredningsevne designet til at være en effektiv wall washer, er denne LED strip perfekt til at skabe en indbydende atmosfære i ethvert rum eller udendørsområde. Med 24V strømforsyning og nem installation, er LEDlife RGB wall washer LED strip en ideel løsning til at tilføje en lysende touch til enhver indretning.

  • Effektiv wall washer design til at lyse vægge op med smukke farver
  • IP68 vandtæthed gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug
  • 48 LED pr. meter for en intens og jævn belysning
  • Nem installation og 24V strømforsyning for praktisk brug
  • 5 meter lang LED strip, ideel til større områder
  • Smal spredning for præcis belysning og effektiv lyseffekt
Kan med fordel bruges til f.eks. effektbelysning af vægge og lignende.
IP68 gør strippen særdeles velegnet til udendørs brug.
RGB strippen giver en farverig lyskulør. 
Der kan tilkøbes aluprofil og beslag til LED strippen.
Se eventuelt vores almindelige LED strip varianter. 


LEDlife 22W/m RGB LED strip, 5m, Wall washer, IP68, 24V, 48 LED pr. meter

LEDlife 22W/m RGB LED strip er en fantastisk lysløsning til både indendørs og udendørs brug. Denne LED strip er 5 meter lang og har en imponerende lysstyrke på 22 watt pr. meter, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys.

En af de store fordele ved LEDlife 22W/m RGB LED strip er dens evne til at tilsluttes til en 24V forsyning. Dette gør den nem at integrere i eksisterende belysningssystemer og sikrer samtidig en stabil og pålidelig strømforsyning.

LEDlife 22W/m RGB LED strip er designet med et fokuseret lys på 30 grader, hvilket giver en kontrolleret og retningsbestemt belysning. Dette gør den perfekt til opgaver, hvor man ønsker at fokusere lyset på specifikke områder eller genstande.

En anden fantastisk funktion ved denne LED strip er dens dæmpningsmuligheder. Ved hjælp af en dæmper kan du nemt justere lysstyrken og skabe den rette stemning i ethvert rum eller udendørs område.

LEDlife 22W/m RGB LED strip har dimensioner på 22 x 11 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige rum eller udendørs miljøer. Den er også IP68-vandtæt, hvilket betyder, at den kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør den ideel til brug i pools, springvand eller andre vandbaserede installationer, hvor man ønsker at skabe en visuel effekt.

Med 48 LED pr. meter kan LEDlife 22W/m RGB LED strip give en jævn og ensartet belysning, der tiltrækker opmærksomhed og skaber en imponerende visuel æstetik.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- Monteringsklips til flex wall washer strip
- Aluprofil til IP68 wall washer - 1m

12264 (LL.IP68.24V.washer.RGB)

  • RGB
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørRGB
DæmpbarJa
Spredning30 grader
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde11 mm.
Bredde22 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug22 W
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.