LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

50W RGB LED projektør.

Lyskulør: 16 forskellige farver.

Lysspredning: 110 grader.

IP65 stænktæt.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230V.


LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

Denne LED projektør er designet med en effekt på 50W, og den tilsluttes let til en 230V forsyning. Projektøren er ideel til både indendørs og udendørs brug, da den har en IP65-vurdering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn.

Projektøren har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den velegnet til belysning af større områder eller udendørs arealer, hvor bred belysning er ønsket. Med denne projektør kan du nemt skabe en lys og livlig atmosfære.

En praktisk funktion ved denne LED projektør er muligheden for at dæmpe lyset. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet efter dine behov og skabe forskellige stemninger eller effekter. Du kan nyde både kraftigt lys til udendørs aktiviteter og afslappet belysning til hyggelige indendørs stunder.

Projektøren har dimensioner på 173 x 210 x 26,5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Du kan nemt montere den på vægge, træer, stativer eller andre overflader og justere dens position efter behov.

Med LED teknologi får du en lang levetid og lavt energiforbrug, hvilket gør denne projektør både effektiv og økonomisk. Den medfølgende fjernbetjening giver dig bekvem kontrol over lyset, så du nemt kan ændre farver, dæmpe lyset eller aktivere forskellige lysprogrammer.

Opgrader dit udendørs belysningssystem eller skab en spektakulær indendørs belysning med denne alsidige LED projektør. Den giver dig mulighed for at skabe en unik og behagelig belysning, der kan tilpasses enhver situation eller begivenhed.

12084 (ag.50W.proj.RGB)

Produkt data


Lys
KulørRGB
DæmpbarJa
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde210 mm.
Bredde173 mm.
Dybde26,5 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug50 W