Outlet: LEDlife T8-MARINE120 - 18W LED rør, 120 cm, THD og EMC testet, flicker free

Outlet: LEDlife T8-MARINE120 - 18W LED rør, 120 cm, THD og EMC testet, flicker free ledlife

Outlet: LEDlife T8-MARINE120 - 18W LED rør, 120 cm, THD og EMC testet, flicker free

18W LED lysstofrør specielt designet til brug i maritime omgivelser.

Dette lysstofrør er resultatet af flere års udvikling og tests, med det mål at skabe det mest hårdføre lysstofrør på markedet.

Lysstofrøret er produceret i nano plast, som udover at veje mindre end traditionelle lysstofrør også er brandsikkert.

Egenskaber:

Flicker free

Udført i brandsikkert nanoplast med høj brudstyrke

Lav vægt – 3 gange lettere end alm. LED lysstofrør

THD og EMC testet og godkendt

Levetid: 50.000 timer

Virker i temperaturer mellem -25°C til 60°C

Læs mere om produktet her: LEDlife Marine


Videopræsentation og test:


Røret kan monteres direkte i armaturet som erstatning for almindeligt lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger – monter den og røret – så virker det!

(Ved dobbelt armatur skal der i nogle tilfælde ombygges – guide medfølger)


LEDlife T8-MARINE120, 18W LED Rør

LEDlife T8-MARINE120 er det holdbare og energieffektive valg, der erstatter traditionelle 36W lysstofrør. Med en tilslutning til 230V forsyning, giver dette LED rør en stærk og konsistent lysstyrke på 2400 lumens med en høj spredning på 160 grader. Denne brede spredning sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet og skaber en lysfyldt atmosfære.

Med høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, leverer dette produkt et naturligt lysbillede, der fremhæver farver nøjagtigt. Dette gør det ideelt til miljøer, hvor farvegengivelse er vigtig, såsom detailbutikker, kontorer og hjem. Den kvalitet og konsistens i lyset, som LEDlife T8-MARINE120 tilbyder, matcher langt de flestes behov.

En af de mest fremtrædende funktioner ved dette LED rør er, at det flicker free, hvilket betyder, at det leverer et flimmerfrit lys. Dette er især nyttigt for personer eller dyr, der er følsomme overfor flicker, samt til professionelle anvendelser som foto- og videooptagelser.

Lang Levetid og Pålidelighed

Dette LED rør er udviklet med teknologisk avanceret LED, der sikrer op til 50.000 timers drift. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt efficient køling, kan brugeren forvente et produkt med lang levetid og minimal reduktion i lysstyrke over tid. Desuden tilbyder producenten en 3 års garanti, hvilket yderligere understreger produktets pålidelighed.

Valg af Lys Kulør

  • Varm hvid (3000K): Ideelt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, hvor de varme toner bidrager til en beroligende stemning.
  • Neutral hvid (4500K): Perfekt til at etablere et effektivt arbejdsmiljø. Denne kulør giver et klart lys uden blå eller gule toner, så de belyste emner fremstår naturligt og præcist.

Med dimensioner på 1200 x Ø27 mm passer LEDlife T8-MARINE120 nemt ind i mange eksisterende armaturer, hvilket gør det til en praktisk og ligetil opgradering for både erhverv og private hjem.

Oplev fordelene ved LEDlife T8-MARINE120 og nyd energibesparelser, reduceret vedligeholdelse, samt et lys i høj kvalitet, der er designet til at opfylde alle dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3407 (LL.T8-MARINE120)

  • Varm
  • Neutral
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke2400 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningG13
Bredde1200 mm.
Diameter27 mm.
MaterialeNano plast
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval85V-265V
Forbrug18 W
Erstat36 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.