LEDlife T8-MARINE60 - 9W LED rør, 60 cm, THD og EMC testet, flicker free

LEDlife T8-MARINE60 - 9W LED rør, 60 cm, THD og EMC testet, flicker free ledlife

LEDlife T8-MARINE60 - 9W LED rør, 60 cm, THD og EMC testet, flicker free

9W LED lysstofrør specielt designet til brug i maritime omgivelser.

Dette lysstofrør er resultatet af flere års udvikling og tests, med det mål at skabe det mest hårdføre lysstofrør på markedet.

Lysstofrøret er produceret i nano plast, som udover at veje mindre end traditionelle lysstofrør også er brandsikkert.

Egenskaber:

Flicker free

Udført i brandsikkert nanoplast med høj brudstyrke

Lav vægt – 3 gange lettere end alm. LED lysstofrør

THD og EMC testet og godkendt

Levetid: 50.000 timer

Virker i temperaturer mellem -25°C til 60°C

Læs mere om produktet her: LEDlife Marine

Videopræsentation og test:


Røret kan monteres direkte i armaturet som erstatning for almindeligt lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger – monter den og røret – så virker det!

(Ved dobbelt armatur skal der i nogle tilfælde ombygges – guide medfølger)


Produktbeskrivelse:

LEDlife T8-MARINE60 er et 9W LED rør, som er specielt designet til marineapplikationer. Røret har en længde på 60 cm og erstatter nemt traditionelle 18W lysstofrør. Med en tilslutning til en 230V strømforsyning er installationen enkel og bekvem.

Dette LED rør har en imponerende lysstyrke på 1215 lumens, hvilket sikrer en meget god belysning. Derudover har det en høj spredning på 160 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor for LED belysning er lyskvaliteten, og dette produkt skuffer ikke. Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten fremragende og tilstrækkelig til de flestes behov. Lyskvaliteten garanterer også, at alle farver vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt i mange sammenhænge.

Med en 3 års producentgaranti er du sikret en pålidelig og langvarig belysning. Produktet er også THD og EMC testet, hvilket yderligere bekræfter produktets kvalitet og sikkerhed.

Et særligt kendetegn ved dette LED rør er, at det er flicker free, hvilket betyder, at det ikke bliver slukket og tændt hurtigt, hvilket kan være belastende for personer og dyr med sensitivitet over for flimmer. Dette gør det ideelt til brug i fotografiske og videografiske optagelser, hvor en ensartet belysning er nødvendig.

LEDlife T8-MARINE60 er designet til at have en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer. Det er opnået ved at bruge LED af højeste kvalitet, kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv kølingssystem, der sikrer minimalt fald i lysstyrke over tid.

Kulør på lyset:

Vælg mellem tre forskellige kulører, der kan tilpasses dine præferencer og behov. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære med sit varme lys. Neutral hvid (4500K) er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da det giver et naturligt og klart lys uden blå eller gule toner. Kold hvid (6500K) er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer takket være dens kølige og blålige lysfarve.

Med dimensionerne på 600 x Ø27 mm passer dette LED rør let ind i de fleste standardarmaturer. Kombinationen af dens kompakte størrelse, holdbarhed og imponerende lyskvalitet gør det til en ideel løsning til forskellige belysningsbehov, både i private og professionelle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3404 (LL.T8-MARINE60)

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke1215 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningG13
Bredde600 mm.
Diameter27 mm.
MaterialeNano plast
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval85V-265V
Forbrug9 W
Erstat18 W
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.