V-Tac nedgravningsspot - 0,5W, 12V

V-Tac nedgravningsspot - 0,5W, 12V v-tac

V-Tac nedgravningsspot - 0,5W, 12V

Nedgravningsspot på kun 0,5W, hvilket gør den oplagt til f.eks. trapper udendørs.

Poleret rustfri stål.


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac nedgravningsspot på 0,5W er en ideel løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 0,5W er dette spot energieffektivt og kan tilsluttes til en 12V forsyning. Dette gør det perfekt til brug i haver, terrasser, indkørsler eller andre udendørsområder.

Lyset produceret af dette nedgravningsspot er blødt og behageligt. Med en lysstyrke på 5 lumens og en spredning på 90 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at området, der oplyses, vil få en flot og ensartet belysning.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten. Dette nedgravningsspot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger dette spot til at belyse blomsterbede, havestier eller terrasseområder, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til alle dine behov.

Lysets kulør er varm hvid (3000K), hvilket bidrager til en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det muligt at nyde udendørsområderne i de tidlige morgener og de sene aftener.

Med dimensioner på 82 x Ø26 mm er dette spot kompakt og nemt at installere. Det er vandtæt med en IP67-beskyttelse, hvilket betyder, at det kan modstå fugt og støv. Dog kan det ikke ligge under vand i længere tid.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

3209 (VT-1141)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke5 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
Højde82 mm.
Diameter26 mm.
Forbruk og spenning
Spænding12V
Forbrug0.5 W
EnergimærkeG (A-G)