Outlet: V-Tac pendellampe - Mat hvid, metal, E27

Outlet: V-Tac pendellampe - Mat hvid, metal, E27 v-tac

Outlet: V-Tac pendellampe - Mat hvid, metal, E27

Super smuk pendel lampe i mat hvid med mønster.  Mønstret i lampen skaber en mængde flotte skygger, når den er tændt. 

Lampen passer ind mange steder, både til hjemmet i stuen eller over spisebordet, men kan også bruges til større steder som en restaurant eller kontoret.
Lampen er nem at installere.


Pendellampe i Mat Hvid Metaldetalje

Denne stilfulde pendellampe fra V-Tac er en fantastisk løsning til både moderne og klassiske interiører. Designet kombinerer enkelhed med elegance, hvilket gør den perfekt til både køkken, spisestue og opholdsrum.

Lampens skærm er lavet af metal med en smuk mat hvid finish, der giver en ren og tidløs æstetik. Den neutrale farve gør det let at integrere denne lampe i enhver indretningsstil.

For optimal belysning og stemning, kan lampen anvende en pære med en maximal effekt på 60W. Den er designet til en E27 stor fatning, som er en af de mest udbredte fatningstyper på markedet i dag.

Bemærk, at lyskilden ikke medfølger, hvilket giver dig frihed til at vælge en pære, der komplementerer din øvrige indretning samt opfylder dine lysbehov, hvad enten du foretrækker varmt eller køligt lys.

Nem Installation

Lampen er designet til at tilsluttes til en 220-240 V forsyning. Det enkle og funktionelle design gør det ganske let at installere pendellampen. Husk blot, at korrekt installation af elektriske apparater er afgørende, så det kan være en god idé at få hjælp fra en kvalificeret elektriker for at sikre, at alt er koblet korrekt.

Dimensioner og Placering

Pendellampen har en højde på 1280 mm, en bredde på 130 mm, og en dybde på 250 mm. Disse dimensioner sikrer, at lampen vil være et iøjnefaldende midtpunkt i ethvert rum uden at være alt for dominerende. Det er ideelt til at hænge over spiseborde eller i entréer, hvor gæster kan beundre dets elegante profil.

Fordele

  • Elegant mat hvid metalfinish for et moderne look.
  • Fleksibilitet i valg af lyskilde takket være E27 fatning.
  • Let at installere og tilpasse til forskellige interiører.
  • Alsidige dimensioner, der passer til forskellige rum og anvendelser.

Med kombinationen af moderne design, funktionalitet og kvalitet er denne V-Tac pendellampe en alsidig tilføjelse til dit hjem samt en investering i både stil og belysning.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

2163 (VT-7131.white)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Dimensjoner
FatningE27
Højde250 mm.
Bredde130 mm.
Dybde1280 mm.
MaterialeMetal
Forbruk og spenning
Spænding220-240
ForbrugMax. 60 W