V-Tac 30W LED gadelampe - Ø45mm, IP65

V-Tac 30W LED gadelampe - Ø45mm, IP65 v-tac

V-Tac 30W LED gadelampe - Ø45mm, IP65

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.


Effektiv og holdbar gadelampe til udendørs belysning

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er det ideelle valg, når det kommer til at skabe et effektivt og holdbart arbejdsmiljø. Med en effekt på 30W kan den let oplyse større områder med en lysstyrke på 2510 lumens. Det sikrer en jævn og kraftig belysning, der er ideel til både privat og kommerciel brug.

En naturlig og behagelig belysning

Denne gadelampe kommer i en neutral hvid kulør (4000K), som giver et behageligt og naturligt lys. Det betyder, at belyste emner vil se helt naturlige ud, uden nogen blå eller gule toner i lyset. Dette gør gadelampen perfekt til udendørs belysning, hvor naturlig farvegengivelse er vigtigt.

Kompakt og holdbar design

Denne gadelampe har en kompakt størrelse på 266 x 129 x 37 mm, hvilket gør den let at placere og installere på forskellige steder. Hullet, der skal bruges til at montere gadelampen, er 45 mm i diameter. Dette gør det nemt at integrere denne lampe i eksisterende lygtepæle eller belysningsinstallationer.

Tåler udendørs påvirkninger

Med sin IP65-klassificering er denne gadelampe velegnet til udendørs brug. Den kan modstå vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til belysning af gårde, veje, parker og andre udendørsområder. Du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver beskadiget af vejret.

Integreret lyskilde og energieffektivitet

Denne gadelampe leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe separat pærer. Den har en lysudbytte på 84lm/w, hvilket sikrer en effektiv og energibesparende belysning. Dette gør ikke kun gadelampen økonomisk gunstig i længden, men hjælper også med at reducere energiforbruget.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12055 (VT-15035ST)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2510 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde129 mm.
Bredde266 mm.
Dybde37 mm.
Hulstørrelse45 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
Forbrug30 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.