LEDlife 24W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP67 vandtæt, 10-30V

LEDlife 24W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP67 vandtæt, 10-30V ledlife

LEDlife 24W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP67 vandtæt, 10-30V

Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 24W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en bred spredning på 90 grader, hvilket sikrer at lyset dækker et bredere område, end ved smallere spredning.
Dette giver et godt lys omkring køretøjet.


Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.

Kommer med temperatur kontrol system. 


LEDlife 24W LED arbejdslampe

Denne LED arbejdslampe er det perfekte valg til både bil, lastbil, traktor og trailer. Med en effekt på 24W er den energieffektiv og samtidig yderst lysstærk. Lampen tilsluttes let til en 10-30V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste køretøjer.

Med en lysstyrke på 2200 lumens og en bred spredning på 90 grader, sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den vil lyse op selv de mørkeste områder, og dets stråle vil række langt ud i horisonten. Uanset om du bruger den til at arbejde om natten eller som ekstra sikkerhedsforanstaltning, vil LEDlife arbejdslampen opfylde alle dine behov.

Lampen har kompakte dimensioner på 76 x 76 x 76 mm, hvilket gør den nem at montere på din bil, lastbil, traktor eller trailer. Den er designet til at være robust og modstå selv de mest krævende arbejdsforhold.

Med dens IP67-certificering er denne LED arbejdslampe vandtæt og sikrer, at den kan modstå vandstænk og støv. Dog kan den ikke ligge under vand i længere tid. Dette gør lampen velegnet til udendørs brug under forskellige vejrforhold og i forskellige terræner.

LEDlife arbejdslampen har også en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte lyskilden. Den er designet til at holde i mange timer uden at miste lysstyrke eller kvalitet.

Uanset om du har brug for ekstra lys under arbejdet eller ønsker at øge sikkerheden på vejen, er LEDlife 24W LED arbejdslampen den ideelle løsning. Dens holdbarhed, lysstyrke og nemme installation gør den til et must-have for enhver bilejer, lastbilchauffør, landmand eller traileroperatør.

4640 (LL.work.24HL.flood)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej
Lysstyrke2200 lumens
Spredning90 grader
Dimensjoner
Højde76 mm.
Bredde76 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding10-30V
Forbrug24 W