Outlet: LEDlife 12W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V

Outlet: LEDlife 12W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V ledlife

Outlet: LEDlife 12W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V

Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 12W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en fokuseret spredning på blot 8 grader, hvilket sikrer at lyset når længere fremad, end ved større spredning.
Dette giver et godt lys lige frem foran køretøjet.
Du opnår hele 380 lux på 10 meters afstand.

Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.


Fokuseret Belysning til Krævende Opgaver

LEDlife 12W LED arbejdslampe er designet til at imødekomme behovene hos både private og professionelle, der kræver pålidelig belysning under alle forhold. Denne arbejdslampe giver et 8° fokuseret lys, hvilket sikrer optimal lyskoncentration på specifikke områder, hvilket er ideelt til arbejde på tæt hold eller under vanskelige forhold.

Robust og Holdbar Konstruktion

Med en IP67 vandtæt klassificering, er denne lampe bygget til at modstå de mest barske omgivelser. Selvom den er vandtæt, er det vigtigt at bemærke, at den ikke er designet til at blive nedsænket i vand i længere perioder. Kvaliteten af konstruktionen sikrer, at den kan klare regn og støv, hvilket gør den perfekt til brug på en bil, lastbil, traktor eller trailer.

Effekt og Tilslutning

Den kompakte arbejdslampe har en effekt på 12W og kan tilsluttes en 10-30V strømforsyning. Dette gør den yderst fleksibel, da den kan anvendes i en række forskellige køretøjer og maskiner. Med en lysstyrke på 1080 lumens leverer den kraftig belysning, der hjælper med at forbedre synlighed og sikkerhed under arbejde.

Kompakt Design

Dimensionerne på 81 x 85 x 76 mm gør denne arbejdslampe både let at installere og diskret i udseendet. Det kompakte design betyder, at den ikke optager unødvendig plads, hvilket er en vigtig overvejelse, når den skal monteres på køretøjer og maskiner, hvor plads kan være begrænset.

Integreret Lyskilde

En af de væsentlige fordele ved denne arbejdslampe er den integrerede lyskilde. Det betyder, at du slipper for besværet med at skifte pærer. Teknologien sikrer både en lang levetid og en pålidelig ydeevne, hvilket minimerer vedligeholdelsen og maksimerer effektiviteten.

Anvendelsesmuligheder

  • Ideel til biler og lastbiler, der kræver ekstra belysning.
  • Velegnet til landbrugskøretøjer som traktorer, der arbejder i mørket.
  • Perfekt til trailere, hvor den fremragende vandtæthed er en fordel.

Denne arbejdslampe er et pålideligt valg for alle, der har brug for effektiv og holdbar belysning under krævende forhold. Med dens kombination af robusthed, styrke og alsidighed er LEDlife 12W LED arbejdslampen det ideelle belysningsredskab til professionelle såvel som fritidsbrug. Er du på udkig efter en arbejdslampe, der kan klare de hårdeste opgaver, skal du ikke lede længere.

4375 (LL.work.12HL.spot)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1080 lumens
Dimensjoner
Højde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding10-30V
Forbrug12 W